Karl-Erik (29) on loonud, laulnud ja esinenud ikka hingega – ja kui midagi pühendunult teha, saadab tegijat varem või hiljem edu, mida on üldjuhul võimalik ka rahas mõõta. Pole sugugi paha laulja kohta, kes alles kuue aasta eest jäi silma saates „Eesti otsib superstaari“ – meelelahutajate TOPis kuuendaks platseerunud Karl-Eriku ettevõtte Funk Productions OÜ aastatega teenitud jaotamata kasum oli eelmise aasta lõpus ligi 217 000 eurot!

Inspireerivad sõbrad

Oma edu pandiks nimetab Karl-Erik tõsiasja, et talle lihtsalt tõesti väga meeldib see, mida ta teeb – „pillinokkimine“.

„Aastaid esinesin suures osas tasuta ja hea eesmärgi nimel teen seda aeg-ajalt ka praegu. Eesmärk pidevalt areneda ja teha võimalikult head musa draivib palju paremini kui soov teenida võimalikult palju raha,“ arvab ta.

Klassikalises mõistes ettevõtjaks ta end ei pea, sest temal on leib laual siis, kui inimesed kuulavad tema plaate ja tulevad tema kontserdile.

„Et bändi ja meeskonda töös hoida, peab olema piisavalt oma ala fanaatik. Oma nädalavahetuse õhtud ja ööd tuleb veeta lavadel ning maanteel. Sellist asja Eestis ei ole, et töötad bändi üles, ise teed exit`i ja lähed Bahamale elama.“