"Me just naljatlesime paar päeva tagasi, et kuna ma saaksin kleidi niikuinii tasuta, ma saaksin lilled tasuta, ma saaksin ilmselt mõisa või mingisuguse lossi tasuta, söögid, kõik värgid, et hea meelega tahaks püüda siis null euro eest teha üliäge pulm kahe aasta pärast suvel," planeerib seltskonnatäheke suur pidu aastasse 2020.

Selline kokkuhoiujutt tuleb aga Hundi suust üllatusena, sest alles hiljuti teatas ta, et kihlasõrmus peab olema vähemalt mehe kolme kuu tasu eest ostetud.

Kindlasti ei puudu Hundi pulmast ka meediakajastus. "Äkki siis selline kõige südamelähedasem meedia, ehk siis TV3 ja Kroonika võiks tund aega kohal olla." Brigitte loodab ära rääkida ka ansambli 2 Quick Start, et saada esinemise pealt soodushinda, sest bändi krõbe tasu neiu ja tema tulevase kaasa jaoks on natuke liiga suur.

Hetkel on kaunis raadiohääl suhtes reklaamivaldkonnas töötava Ron Nõmmega, noored on paar olnud alates suvest. "Kui ta homme mind naiseks küsiks, oleks ma kohe nõus," ei tee neiu saladust, et peigmees on tema südamesse sügavale pugenud.