Nüüdseks on Isabella 25-aastane ja Connor 23-aastane. Mõlemad lapsed otsustasid jääda elama oma isa Tom Cruisiga, kui paar 2001. aastal lahku läks. Lisaks on mõlemad lapsed saientoloogid. Saientoloogia on 1950ndatel USA-s tekkinud usuline liikumine, mis taotleb inimese hinge vabastamist negatiivsetest kogemustest ja temas üliinimese äratamist.

2. novembril linastus Ameerikas film “Boy Erased”, milles Nicole Kidman kehastab ema, kelle poeg on gei. Võib-olla just see on pannud Kidmani rääkima Isabellast ja Connorist, vahendab Vogue.

“Nad on täiskasvanud inimesed,” ütles Kidman Austraalia ajakirjale Who Isabella ja Connori kohta. “Nad on suutelised tegema oma otsuseid ise. Nad on otsustanud olla saientoloogid ja emana on mu kohustus neid armastada,” lisas andekas näitlejanna.

Nicole Kidmanil on ka abikaasa Keith Urbaniga kaks tütart, kelle nimed on Sunday ja Faith. Kidman rõhutab ema ja lapse vahelise suhte olulisust, öeldes: “Usun, et olenemata sellest, mida laps teeb, peab tal olema teadmine, et olen tema suhtes avatud ja armastav.” Kidman lisab, et tema arust on lapsevanema ülesanne pakkuda oma lapsele tingimusteta armastust.

Kidmani väljaütlemine on tähelepanuväärne, sest varem on ta Isabella ja Connori suhtes jäänud kidakeelseks. Kunagi ütles Tom Cruisi endine sõber Leah Remini, et Isabella olevat oma ema kohta öelnud, et Nicole on isiksuse arengut pärssiv inimene. Kidman aga ütles väljaandele Who, et emana on ta 150% kindel, et ohverdaks oma laste nimel oma elu.