Blue Man Group paneb su rokkima, naerma ja pidutsema! Kolm sinist tegelaskuju avastavad maailma läbi muusika, värvide, eksperimentide, kunsti ja tehnoloogia ning avavad ka publikule elu hoopis ebatavalisema nurga alt. Poolteist tundi südamest naermist, sädelevaid värve, nutikat kunsti, mitmekülgset muusikat, põnevaid pantomiime ja ootamatuid lahendusi igas stseenis. Põnev show ei lase hetkekski tähelepanul hajuda! Raske kirjeldada, lihtne armastada – kõige lihtsam viis Siniste Meeste maailma avastada on neid ise oma silmaga näha.

Blue Man Group idee sai alguse 1991. aastal multikultuurses New York’is. Kolm trummarit, kes olid juba vanad sõbrad, otsustasid jõud ühendada ning lõid uudse ja erakordse meelelahutusvormi. Esimesed etendused toimusid New York’i Astor Place Theatre’is ning peagi laieneti ka Bostonisse, Chicagosse, Las Vegasesse ja Orlandosse. 2004. aastast alates on Blue Man Groupil residentuur ka Berliinis. Kui lisada juurde maailmaturneed, siis on Blue Man Groupi etendusi näinud juba üle 35 miljoni inimese üle kogu maailma.

Show kaasasutaja Chris Wink räägib: “Kui alustasime Sinise Mehe seikluste loomist, ei osanud me arvata, kui kaugele ta võib välja jõuda. Meil on suur au jagada neid lugusid Eestis ja kaugemalgi.”

“Võib-olla seetõttu, et oleme alati huvitatud olnud inimsuhetest, kõnetavad meie etendused nii paljusid eri vanuses, erinevatest kultuuridest ja rahvustest inimesi. Usume, et Sinise Mehe universaalne sõnum, mis on täis positiivset energiat ja tähistamist, kõnetab meid kõiki,” lisab teine asutaja Phil Stanton.

Blue Man Groupi etenduste tegelased murravad piire ja on kiirelt saanud loominguliseks ja nutikaks osaks kaasaegsest kultuurist. Nad on panustanud mitmesse filmi, osalenud telesaadetes ja -seriaalides ning välja andnud mitmeid albumeid, sealhulgas Grammyle nomineeritud “Audio”.

Piletid 17.-19. septembril toimuvatele kogupereetendustele on alates 15. novembrist müügil Piletilevis.