Plekk sinisel kleidil

Monica Lewinsky räägib sellest, kuidas Clinton ta ära võlus, samuti räägib naine kurikuulsast plekist sinisel kleidil.

Ühes episoodis ütleb Lewinsky, et ta ei olnud kleidil olevast plekist alguses teadlik, naine uskus, et tegemist oli toiduplekiga. Naine tõdes, et plekk tekkis ta kleidile pärast Valge Maja Ovaalkabineti tualettruumis sooritatud seksuaalakti.

"Ma läksin õhtusöögile. Mitte keegi neist inimestest ei öelnud mulle, et "Hei, sa pead vannituppa minema, sul on mingi värk kleidi peal," räägib Lewinsky.

Naine rääkis, et ta meelitati Valgesse Majja, kuna Clinton tahtis talle kingituse teha. Ta sisenes Ovaalkabinetti koos Clintoni ja tema sekretäriga, kes kiirelt sealt lahkus ja läks söögituppa.

Clinton võttis sekretäri kaasa ainult sel põhjusel, et keegi teda ja Lewinskit kahekesi Ovaalkabinetti sisenemas ei näeks. Lewinsky ja Clinton olid selleks ajaks juba kaks aastat salaja kohtunud.

Clinton ulatas Lewinskyle kingituseks mütsinõela ning sõnas "sa alati näed mütsiga nii nunnu välja". Veel kinkis Cinton naisele Walt Whitman romaani "Leaves of Grass". Siis suundusid nad tualettruumi.

"Me siis läksime vetsu ja olime veidi intiimsemad. Mulle pöörati teatavat tähelepanu, siis ma vastasin omakorda sellele. Tavaliselt lõpetas ta selle tegevuse alati enne, kui ise omadega lõpule jõudis," meenutas Monica.

"Ma siis tõusin püsti ja ütlesin, et ma sooviks sellest staadiumist edasi liikuda, ta ütles "okei!"."

"See siis sai läbi ja ma kallistasin teda pärast. Ja ta kallistas mind vastu. Ja siis ma läksin."

Kes peaks vabandama?

Enne dokumentaali esilinastust kirjutas Lewinsky väljaandele Vanity Fair essee, kus väljendab pettumust selle üle, et Bill Clinton ei ole tänaseini tema ees vabandanud.

Sellel suvel küsiti ühes intervjuus Bill Clintoni käest, et kas mees võlgneb Lewinskyle isikliku vabanduse. "Ei. Ma ei ole temaga kunagi rääkinud. Aga ma olen avalikult korduvalt öelnud, et mul on juhtunu pärast kahju," sõnas Clinton.

Lewinsky vastab sellele oma essees järgmist: "Niisiis, minu jaoks on tähtsam mingist isiklikust vabandusest see, et Bill Clinton peaks tahtma ise minu ees vabandada. Ta oleks parem mees, kui ta seda teeks. Ja ühiskond oleks samuti parem."

Naine tõdes, et tema vabandas esimese asjana Bill Clintoni abikaasa ja lapse ees. "Kui ma kohtuks täna Hillaryga, siis ma võtaks kogu enda jõu kokku ja vabandaks uuesti."