Selgeltnägijad lahendavad surnuaial uudistediktori perekonna koletut mõrvajuhtumit. Nende ees on kinni kaetud hauakivi. Hauda on maetud Kati vanemad ja nende poeg. Kati annab selgeltnägijale tunnetamiseks ka ümbriku, kuhu on pandud tema perekonna pilt. Selgeltnägijad tajuvad detaile traagilisest mõrvaööst ja sidet Kati ning nende teispoolsusesse läinud hingedega. Lugu jätkubki Õpetajate majas, kus selgeltnägijad kohtuvad taas Katiga ja peavad tajuma tema käes olevasse ümbrikusse peidetud inimese seost.

Teine ülesanne aga on veelgi raskem. Selgeltnägijate ees on viis inimest. Neli inimest on tulnud saatesse endale väga olulise esemega, milleks on urn, nöör, kirves, peaehe. Viies inimene valitakse aga publikust ja tema ette pannakse samuti publiku seast valitud ese. Selgeltnägija ülesandeks on viia kokku ese ja inimene ning välistada publiku seast valitud inimene ning ese.

Žüriisse kuuluvad tuntud telemees Urmas Eero Liiv, psühholoogiaprofessor Voldemar Kolga, näitleja Merle Jääger ning eelmise hooaja võitja Alisa.

"Eesti selgeltnägijate tuleproov" täna kell 20.00 TV3s!