Kuulun minagi nende paljude hulka, kes vähemasti korra-paar aastas peab kätte saama oma toosi 2 Quick Starti kontserti. Üks, mis kindla peale toonust tõstab!

Tippu tõusnud artistide puhul toimib enamasti ajareegel – mida populaarsem keegi ühel hetkel on, seda vanamoodsamaks teda järgmise moelaine tulles peetakse. Läheb veel aega ja tõeliselt parimad tõusvad uuesti hinda, et jääda siis lavale nõutuks juba ajaproovile vastu pidanud klassikana. Sellest ja muust rääkisime nüüd 2 Quick Starti 25. sünnipäeva tähistamise kontserdi eel bändi juhi Alar Kotkasega (58).

Veerand sajandit „liiga kiiret algust“. 2 Quick Starti lugu on peaaegu sama pikk kui taastatud Eesti Vabariik! Aastaid Eesti suurima koosseisuga vägevaim live-bänd… Noblesse oblige, 25 aastat tipus olekut kohustab nüüd tähtpäevakontserdil seda enam publikut eriti võimsa, suurejoonelise live’iga vaimustama… Annab pingutada. Millega 20. detsembril Saku Suurhallis oma senist imet ületate?

Loomulikult tuleb see kõige vägevam, mis meil seni olnud! Kogu produktsioon - valgus ja heli ägedaim, mis meil või eesti artistidel üldse laval nähtud. Koosseis veel suurem kui tavaliselt, oma paarkümmend inimest laval. Ja laulude valik kindlasti ka erilisem.

Lisaks oma bändi tegevusele olete 2QS Productionsi tallist aastate jooksul tippu töötanud hulga tähti: Best B4, Nancy, Maiken, Ines, Ithaka Maria… Kes neist juubelikontserdil kaasa löövad?

Külalistähti tuleb ka, nii meie oma tallist kui ka väljastpoolt, aga jäägu nad üllatuseks.

Kõigist senistest esinemistest – millisel on sul olnud 2 Quick Startiga kõige vägevam tunne laval olla?

Kindlasti oli üks meie suurejoonelisemaid esinemisi selle aasta alguses Saku Suurhalli laval Muusikaauhindade gaalal. (2 Quick Start krooniti seal õhtu peaesinejana auhinnaga Panuse Eest Eesti Muusikasse – toim.) Samas, peab uhkusega tõdema, et Saku Suurhalli lavale on meil viimasel ajal olnud järjest tihedamini asja. Paljud firmad ja riigiasutused saavad ridamisi 25aastaseks, nende pidudele on enamasti ikka meid esinema kaasatud. Endalgi hakkab juba pisut naljakas…

Praegused tippjuhid on suuresti 2QS muusika ja pidude peal kasvanud.

Võib-olla tõesti. Nii palju mänge pole meil kunagi olnud kui praegu. Hoolimata sellest, et hoiame seda joont, et teeme alati allahindluseta – ikka suure, üle-kümnese koosseisuga. Et nii suurel bändil on sedavõrd palju esinemiskutseid, on märk millestki…