Lahkuminekust rääkides sõnas Voorand veebruaris Kroonikale, et see pole kurb sündmus. „Ärge palun arvake, et see on tohutult kurb uudis! Õigupoolest pole meie eludes midagi muutunud – me pole koos, kuid kõik on hästi." Kadri ütles siis ka, et enne viis aastat kestnud romantilisse faasi jõudmist oli neil Mihkliga pikk, kuus aastat kestnud sõprussuhe.

Kuna saate nimi on "Tunnen sind läbi ja lõhki" on igati loogiline, et kaua-kaua teineteist tundnud inimesed seal osaledes edukad olla saavad ja õnneks pole kuskil ka öeldud, et seal tingimata armastajapaarid olema peavad. Nagu Voorand lahkumineku järel rääkis, ei teadnud paljud nende sõbradki, et nad enam koos pole, sest musitseerivad koos ja veedavad üheskoos ka palju aega. "Me pole tahtnud suhtega seonduvast kellelegi väga rääkida, sest me käime endiselt väga tihedalt läbi, koos hommikust söömas, teeme muusikat koos. Paljud ei teagi, et me enam paar pole,“ rääkis naine toona.

Varakevadel lahkuminekut muusik Mihkel Mälgandist kinnitanud Voorand käis EV100 pidulikul vastuvõtul oma hea sõbra, Vanemuise näitleja Jaanus Tepomehe seltsis.