Pirte Laura Lemberi (19) tegelaskuju Anna kannab hoogsas noortesarjas teksaseid ja kapuutsiga pusa ning peas kõrvaklappe. Anna kokutab, kuid tahab siiski saada räppstaariks. Intervjuule tuleb hoopis teistsugune neiu. Pirtel on seljas pikk kleit ja tema blondid juuksed langevad lahtiselt õlgadele – ta meenutab välimuselt maailmakuulsat näitlejat Scarlett Johanssoni. Pirte ei loe tavaelus räpiriime, vaid klassikalisi romaane, taolisi, mis jätavad hinge sügava jälje.

Kuidas läks nii, et lavakasse sa sisse ei saanud, kuid elu esimesel castingul valiti sind sarja pearolli?

See, et ma lavakasse ei saanud, oli päris tugev löök, sest olin sinna pääsemisest pikalt unistanud. Mul oli kunagi eluplaan: kõigepealt lähen õppima Vanalinna Hariduskolleegiumi ja siis lavakasse. Juba VHKsse ma ei saanud sisse ja pärast ka lavakasse mitte... Raske oli. Eks see vajas seedimist, aga kui pettumus üle läheb, hakkad uusi võimalusi otsima.

„Miks mitte?!“ casting oli tõesti mul elu esimene. Arvasin varem, et ma ei sobi teletööks, ei sobi kaamera ette. Mul oli lausa kaamerahirm. Aga ühel suvel tegin koolikaaslasega lühifilmi „Tüdruk punases Golfis“ ja mulle meeldis see! Siiski ei julgenud ma pärast seda veel ühelegi castingule minna.