„Kui ma kaks aastat tagasi esimest korda siia jõudsin, oli südatalv,“ meenutab Rolf. „Kütsin ahju, toetasin selja klaasvillakotile ja jalad vanale seamollile ning jäin magama. Tahtsin kogeda, mis tundeid vanas majas ööbimine minus tekitab, kas siin on kodukäijaid.“ Kas Rolfi majas on kodukäijaid või mitte, loe juba Kodu-erist.

Oma detailideni viimistletud kodu esitleb tippkokk Joel Ostrat. Feng shui spetsialist Siret Seeder annab tuntud inimeste elamiste näitel nõu, kuidas paigutada kodus kuusk nii, et see aktiveeriks näiteks inimese küllusesoovi! Vaata, millise eramu ostis Pärnusse näitleja ja lavastaja Andres Dvinjaninov ja kuhu sättis Tallinna külje all oma uue elamise sisse lauljatar Gerli Padar. Kodu-eri lemmikloomarubriigis portreteerib oma Yorkshire’i terjerit Patriciat seltskonnatäht Kristel Mardisoo.

Loe ja uudista sedagi, kuidas näevad välja jõulud Gwyneth Paltrow moodi ja milline on Rihanna villa, mille järele vesistab suud Justin Bieber. Heida pilk peale ka Kate Mossi ja Johnny Deppi armupesale.