Ansambel Ewert and The Two Dragons andis täna välja oma neljanda stuudioalbumi “Hands Around the Moon”. Plaadil on 11 lugu ning uue kauamängiva tööfaasis katsetati mitmeid produtsente nii Eestist kui ka välismaalt, lõpuks jäädi pidama Sander Mölderi juurde. “Sander tõi meis palju uusi külgi esile ja nägi meie muusikalisi ideid hoopis teise nurga alt kui me ise,” sõnab bändi kitarrist Erki Pärnoja.

Trummar Kristjan Kallas lisab: “Juba eelmise albumi “Circles” salvestuse ajal tajusin ma eesseisvat suuremat muutust ja olin põnevil kuidas kõlab draakonite järgmine album. Nüüd võin öelda, et intuitsioon ei petnud.” Kui draakonite 2015. aastal ilmunud album “Circles” salvestati mainekas stuudios USAs siis täna ilmunud “Hands Around the Moon” sai salvestatud erinevates paikades Tallinnas – bänd peab seda justkui juurte juurde tagasi tulekuks. Kuigi muusikaline suund on mingil määral muutunud ja värske kuue saanud, siis salvestusprotsess meenutas bändiliikmetele pigem kahe esimese albumi salvestamist – oma kodus ja tuttavates paikades.

Uue albumi esmaesitlus toimub juba homme, 24. novembril Tallinnas, Solarise Apollos. Bänd jagab autogramme ja albumi salvestamise muljeid ning annab ka minikontserdi.

Täispikad esitluskontserdid toimuvad järgmise aasta alguses. Bänd tutvustab albumit nii Eestis kui ka lähiriikides ning piletid kontsertidele on nüüd müügil Piletilevis. Kontsertide kava on järgmine:

11.01 Tartu, ERMi blackbox
17.01 Tallinn, Kultuurikatel
25.01 Helsingi, Tavastia
1.02 Pärnu, kultuuriklubi Tempel,
2.02 Rakvere Teater
8.02 Vilnius, Tamsta
9.02 Riga, Palladium
15.02 Võru kultuurikeskus Kannel
16.02 Viljandi Lennukitehas