Vanemuise draamajuhi Ain Mäeotsa ja tema elukaaslase Kristeli pulmapeol, mis pandi püsti Otepääl Setanta pubis, lustis laupäeval ligi sadakond külalist, kirjutab SL Õhtuleht. Pulmaisa oli Andrus Vaarik. Jalga keerutati ansambli Poiskõsõ lugude taktis, mille moodustavad Vanemuise näitleja-poisid.

Aini kolleeg Vanemuises, näitleja Riho Kütsar ütles, et pulmatrall kestis hommikuni. “Tore pulm, nagu pulm ikka: sümpaatne, sõbralik, meeldiv,” leppis ta pühapäeva hommikul sõpradega kokku, kuidas nad pulma iseloomustavad.

Kõige eredam pulmaelamus on Kütsaril pühapäeva hommikust, kui mees avastas, et tema autouste lukud olid rikki läinud ja ta pidi akna kaudu sisse ronima, pulmalised kõrval naeru lagistamas. “Teistele pakkus palju lõbu, kui mina, kes ma olen 194 pikk ja kaalun 120 kilo, olin sunnitud kõigepealt akna lahti saama ja sealt autosse pugema.” Kui masinasse läinud seltskond Tartusse jõudis, tuli rituaal tagurpidi läbi teha.

Mäeotsa kolleeg Margus Jaanovits sõnab, et pulmad olid eesti moodi. “Seal olid terved sead. Mehe moodi sai süüa,” kiidab ta pulmalaua valikut.

Pruutpaarile kinkisid külalised ümbrikutes raha, märgib Riho Kütsar. “No kujuta ette, kui noorpaar saab kingituseks neli köögikombaini, kaks väikest külmkappi ja muud vidinat. Mõistlikum on panna kupüürid ümbrikusse.”

“Usun, et kõik saab olema väga lahe edaspidi,” soovib näitleja verivärsketele abieluinimestele kõike paremat. Kütsari sõnul tabas Ain väljavalituga kümnesse, sest Aura veekeskuses administraatorina töötav Kristel on sümpaatne naine.

Ain Mäeotsa kooselu Vanemuise kirjandusala juhi Anu Tontsiga, kellega tal on kuueaastane poeg, jooksis karile eelmise aasta alguses. Umbes samal ajal alustas nädalavahetusel esimest korda abielusadamasse jõudnud Mäeots ka suhteid Kristeliga.