Ansambli Rammstein solist Till Lindemann petvat vene meedia andmete kohaselt Svetlanat kuulsa Saksamaa stilisti Mira El Issaga. Õli valas tulle Instagramis jagatud pilt, millel Mira koos Tilliga voodi ees poseerib. "Tegemist peab olema armastuega. Sain voodist välja juba kell 6.30," saatis pilti salapärane kommentaar.

Svetlana Loboda, kes pärjati eelmisel aastal ka Venemaa aasta laulja tiitliga ning on selles vallas rohkelt rekordeid purustanud, on 36-aastane ning tal on varasemast ka kuueaastane tütar. 55-aastane saksa rokkar Lindemann on kolm korda abielus olnud ning tal on kaks täiskasvanud last. Tema viimatine romans näitlejanna Sophia Thomallaga on samuti oma lõpu leidnud, niisiis ei takista vallid, ei takista kraav, et armunud paar võiks kokku saada!

Loboda sünnitas mai lõpuks tütre, kelle isaks Till Lindemanni peetakse. Sugulased kinnitasid väljaandele Starhit.ru, et Los Angelese nimekas Cedar Sinai kliinikus sündis Lobodal tütar, kes kaalus kolm kilo ning oli 48-sentimeetrit pikk.

Lauljad tutvusid eelmise aasta juulis Bakuus ning kuigi kumbki pole suhet tunnistanud, on nad korduvalt koos pildile püütud ning naine ilmus ka Coachella festivalile sel aastal just Rammsteini särgis.