Kõige tihedama graafikuga jäävad silma Liisi Koikson ja Jaan Tätte, kes katavad Eesti oma muusikaga jõululaupäevale eelneva ja järgneva nädala jooksul. Kontserti „Kui süda sõnadeks saab“ saab vaadata Võrus, Viljandis, Hageris, Põlvamaal, Tartus, Rakveres, Pärnus, Laitses, Tallinnas, Paides, Arukülas ja Kuressaares. Jaan Tätte, leiab, et südamel on alati õigus ja oma esimest jõulukontserti teeb ta Koiksoniga, sest ei tea ühtegi teist lauljat, kellele laulu sõnum sama oluline oleks. Piletihinnad jäävad vahemikku 16-20€.

Teisest kõige rohkem erinev tuurikaart kujuneb Inga ja Toomas Lungel, kes teevad üle Eesti kokku 11 esinemist. Lungede jõulukontsert „Kingitus“ algab novembri lõpus Koerus ja viimane kontsert toimub 22. detsembril Tallinnas. Esineda jõuavad nad veel Jõhvis, Rakveres, Otepääl, Tartus, Raplas, Viljandis, Keilas ja Elvas. Staarid lubavad, et oma esimese ühise albumi esitluskontserdil kuuleb nii uusi kui juba esitletud laule ja lugude vahel kuuleb tsitaate, jutte ja luuletusi ning miks on plaadil just 11 laulu. Piletihinnad jäävad vahemikku 12-15€.

Koit Toome, kes on lubanud hakata vähem tööd tegema, teeb Valter Soosaluga samuti eeskujulikult 11 kontserti ja on sellega kolme kõige tihedama graafiku hulgas. „O’ Holy Night/ Püha öö“ käib läbi Tori, Viljandi, Paide, Virla, Rapla, Tartu, Tallinna, Põlvamaa, Pärnu ja Laitse. Esinejad lubavad tuntud ja vähem tuntud jõululaule ning siirast sõpruts. Piletihinnad jäävad vahemikku 15- 49€.

Väga palju alla ei jää ka Hedvig Hansoni ja Uku Suviste 10 kontserti. „Valguse ootel“ jõulutuur katab ära detsembri esimese poole kuni 16. detsembrini. Algselt 16. detsembril Toril toimuma pidanud kontsert jääb ära ja pileteid ostetakse tagasi, kuid samal ajal on neid võimalik kuulata hoopis Tartus. Lauljad lubavad, et ei jäta kedagi pidulikkuse ja õrnusega puudutamata. Piletihinnad jäävad vahemikku 15-18€.

Lisaks on võimalik jõulutunnet varuda veel mitmel teisel kontserdil:

Aastalõpu tähed- Ines ja Karl-Erik Taukar esitavad ühisel kontserdil kummagi parimaid lugusid ning meeleolu loovad aastalõppu sobivaid palasid. Piletihinnad jäävad vahemikku 18- 29€.

Naised Köögis „Soojuse hoidmise aeg“ keskendub talvel ükstesele soojuse jagamisele ja hoidmisele ning toob kuulajateni mõtteainet ja südame soojust pakkuvad laulud. Piletihinnad jäävad vahemikku 14-19€.

Marko Matvere ja Jassi Zahharov „Jõuluooper“ kontsertidel kõlavad laulud muudavad jõuluaja veelgi imelisemaks ja toovad hinge rahu ja ilu. Piletihinnad jäävad vahemikku 15-39€.

Jõulutuur „Jõulud tulevad niikuinii“ esinejad on sopran Annabel Soode ja bariton Tõnis Sarap, keda saadavad keelpillid. Piletihinnad jäävad vahemikku 5-10€.

Jõulutuur „Tähesadu“ pakub erinevat stiili muusikat, kuhu mahub ooperi pärleid, džässi ja jõululaule. Piletihinnad jäävad vahemikku 8-15€.

Jõulukõla kontserdid sisaldavad erinevate maade jõulumuusikat, mille muudab maagiliseks eriline harf. Kontserdile lisab eksootilisust Kuubalt pärit solist Jesus Montero. Piletihinnad jäävad vahemikku 16-18€.

Rolf Roosalu ja Tiit Kikas lubavad oma kontsertsarjaga „Helgus“ 2018 aasta otsad helgete helide saatel kokku tõmmata ja pakkuda kuulajatele mitmekülgset ja mitmekeelset repertuaari. Piletihinnad jäävad vahemikku 10-20€.

The Soul Singers jõulukontsert toob kuulajateni vanaaegsed vaimulikud laulud, vene romansi, folkmuusika ja palju muud. 2016. Aastal loodud ansambel armastab ja väärtustab muusikat ja lubab esitada maailma parimaid muusika meistriteoseid. Piletihinnad jäävad vahemikku 5-10€.

Nele-Liis Vaiksood ja Tanel Padarit näeb duona esmakordselt ühisel jõulutuuril „Need jõulud kõlavad tuttavalt“. Staarid leiavad, et igal laulul on oma koht ning tuntud näosaates kõlanud laule nad ei esita. Vaiksoo ja Padar lubavad end erinevates Eesti kirikutes näidata hoopis teisest küljest, kuid lõbu ja rõõmu saab siiski. Piletihinnad jäävad vahemikku 20-24€.

Maarja-Liis Ilus, Ott Lepland ja Noorkuu leiavad, et kuigi aasta lõpp läheb tihtilugu kiireks, on kõik siiski võimalik ja pühi tuleb nautida. Ühiste jõulukontsertidega lubavad nad pakkuda pühadehõngu. Piletihinnad jäävad vahemikku 16-25€.

Swingers, Tanja, Birgit, Jüri Pootsmann ja Mikk Saar lubavad oma jõulutuuril „No tere talv!“ teha meeleolukaid kokkuvõtteid talvest ja jõuludest ja heast muusikast. Piletihinnad jäävad vahemikku 18-40€.

Annely Peebo, Karl Madis ja Karavan „Talve võlumaa“ toob kuulajateni kõige klassikalisemad jõululaulud läbi aegade. Ansambel Karavan leiab, et ühiskontserdid toovad just selle õige jõulutunde ja annavad ülevaate kõige oodatumast muusikast. Piletihinnad jäävad vahemikku 18-24€.

C-Jam ja Mikk Kaasik „Valged jõulud koos“ koosneb erinevast muusikast alates Rein Rannapist kuni Queenini, kuhu sekka mahub ka parimaid jõulu- ja talvelaule. Piletihinnad jäävad vahemikku 12-24€.

Sissi ja Dave Benton „Sissi jõulud isaga“- Esitlemisele tulevad laulud on isale ja tütrele erilise tähendusega ja Sissi sõnul on nende kontserditel on oma hing. Piletihind jääb vahemikku 12-15€.

Selle aasta kõige kallim kontsert on Koit Toome ja Valter Soosalu „O’ Holy Night/Püha öö“, mille piltihind küündib ligikaudu 50 euroni. Kõige odavama piletihinnaga kontsert on The Soul Singersitel ja jõulutuuril „Jõulud tulevad niikuinii“, mille pilet maksab vaid 5-10 eurot.

Piletid on saadaval Piletilevist.