Oma Instagrami postituse kirjelduses ütleb Stallone, et tahab tänada kõiki üle kogu maailma, kes on Rocky perekonnale 40 aastat kaasa elanud ning tema jaoks on olnud selle tegelaskuju loomine ja kehastamine suurim privileeg.

"See murrab küll mu südame, aga kahjuks peavad kõik asjad kord läbi saama. Ma armastan teid, te ole lahked ja helded inimesed, aga kõige toredam on see, et Rocky ei sure kunagi, sest ta elab teie kaudu edasi."

Videos lisab näitleja, et tema arvas, et Rocky saaga saab läbi juba 2006. aastal, kui linastus kuues film "Rocky Balboa" ja ta oleks sellega ka rahul olnud, aga uue näitleja abil sai alguse uus seeria ("Creed"), mis kuulub nüüd uuele põlvkonnale ja mis käsitleb teistsuguseid probleeme ja seiklusi.

Filmidega "Fruitvale Station", "Creed" ja "Black Panther" Hollywoodi nõutuimaks näitlejaks kujunenud Michael B. Jordan on Stallone poolt pikalt kehastatud tegelaskuju mantlipärija ning selle üle ei saaks näitleja veel õnnelikum ollagi.

"Rocky" filmiseeriasse kuuluvad siis "Rocky" (1976), "Rocky II" (1979), "Rocky III" (1982), "Rocky IV" (1985), "Rocky V" (1990), "Rocky Balboa" (2006), "Creed" (2015) ja "Creed II" (2018).

Stallone kehastuses näeme Rockyt viimast korda 4. jaanuaril linastuvas filmis "Creed II".

Sünopsis: Adonis Creed üritab oma elus tasakaalu leida. Eraelu kohustuste ja järgmiseks suureks matšiks valmistumise kõrval seisab ta silmitsi elu suurima väljakutsega. Areenile astumise muudab ainult raskemaks vastane, kes on seotud tema pere minevikuga. Rocky Balboa toetab teda kõiges ning koos astuvad Rocky ja Adonis vastamisi ühise pärandiga, mõtlevad, mille nimel võidelda tasub, ja avastavad, et kõige tähtsam on perekond. “Creed II” näitab, et taipamaks, kuidas algselt tšempioniks saadi, tuleb minna tagasi juurte juurde, ja mäletada, et mineviku eest pole kusagil pääsu.