Tegijate endi sõnul pole nõnda massiivset muusikavideot Eesti muusikamaastikul varasemalt veel tehtud. Muusikavideos osales üle 70 noore andeka tantsija ja kokku andis panuse video sündimiseks pea 100 inimest. Samuti leiab taustalauljate seast ka juba tuntuid lauljaid - Staarisaatest tuntuks saanud Carlos Ukareda, laulja Norman Salumäe ja ka Vanemuise solisti Kärt Antoni.

Kõik noored tegid videos kaasa vaid oma kire ja motivatsiooni pealt. Seega tõestab Tuisk koos noortega, et pole vaja üüratut eelarvet, et korda saata midagi võimsat. On tarvis vaja kirge ja inimesi, kel samad sihid silme ees.

“Arvan, et seda kirge ja tuld on videos tantsijate silmis ka näha ning see annabki videole oma võimsuse,” sõnas Tuisk eile muusikavideo esilinastusel.

“Legendid oma loos” on 17-aastase Jaagup Tuisu teine singel ja neljas muusikavideo, olles algusest lõpuni peamiselt tema enda produktsioon. Tuisk on nii loo autor, kui ka terve produktsiooni juht.

“Kõige olulisem on oma tegevusega enda ümber olevaid inimesi inspireerida. Oluline on tunda end kui legend enda loos ning oma saavutuste ja tegude üle uhkust tunda. Paraku on noortel aga praeguses ühiskonnas sotsiaalmeedia mõjutajaid jälgides lihtne iseennast ja oma sihti kaotada. Kõik see saab aga alguse initsiatiivist ja ohjade enda kätte haaramisest, sest iseenesest ei muutu midagi,” paljastas Jaagup loo kirjutamise tagamaid lisades, et see video näitab milleks Eesti motiveeritud ja pühendunud noored võimelised on.