Grete Šadeiko ja Robert Griffin lll

Eesti seitsmevõistleja Grete Šadeiko ja USA jalgpallur Robert Griffin III abiellusid märtsis USAs Miamis. Grete kannab sellest saadik Šadeiko asemel Griffini perekonnanime. Pruut kandis pikka kehakallistava lõikega pitskleiti, millel sügav dekolteelõige. Peigmees kandis taevasinist ülikonda. Robert ja Grete leidsid teineteist 2016. aastal, mil Robert oli veel oma esimese abikaasa Rebecca Liddifordiga koos, kellega neil sündis ka laps. Roberti ja Grete tütar Gloria nägi ilmavalgust 2. juulil 2017. aastal.

Gerd Kanter ja Liina Pärtel

Eesti üks armastatumaid sportlasi Gerd Kanter abiellus 7. oktoobril 2008. aastal kodumaa asemel hoopis eksootilisel Uus-Meremaal Cathedral Cove’is. "Tahtsime sel päeval kahekesi olla," kommenteeris olümpiavõitja otsust kaugel maal abielluda. Praeguseks on Kanter suurest spordist taandunud, ning Liinaga kasvatavad nad poega Kristjanit.

Birgit Õigemeel ja Indrek Sarrap

"15.03.2015 abiellusime oma lemmik reisisihtkohas Tai Kuningriigis," teatasid kolme aasta eest muusikud Indrek Sarrap ja Birgit Õigemeel. "Me sõbrad pidasid ilusaid kõnesid, mina jätsin hüvasti oma neiupõlvenimega ja lõpuks kinkisime edasi ka pruudikimbu. Kõik oli minu arvates hästi lihtne, südamlik ja meeldejääv meile kõigile," rääkis lauljatar Kroonikale.

Indrek ja Birgit Sarrap aastal 2015

Tanja Mihhailova ja Mikk Saar

Pärast üheksat aastat kooselu abiellusid lauljapaar Tanja Mihhailova (33) ja Mikk Saar (35) 23. septembril 2016. aastal lõõskava Toscana päikese all. "Kohal olid vanemad, õed-vennad, mõned sugulased, mõned bändikaaslased ja mõned lähedased sõbrad. Oleks tahtnud kutsuda rohkem inimesi, kuid paraku valitud mõis oli piiratud kohtade arvuga," kommenteeris pulmi Tanja Kroonikale.

Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar aastal 2016

Angeelika Kang ja Märt Osula

Telesarjast „Eesti parim pagar“ tuntud Angeelika Kang-Osula ja ettevõtja Märt Osula tutvus sai alguse pea kolm aastat tagasi. 26. augustil 2016. aastal tähistasid Angeelika ja Märt oma suhet romantilise ja kauni pulmapeoga Põhja-Itaalias, ümbritsetuna oma perest ja lähedastest sõpradest.

Piret Järvis ja Egert Milder

Vanilla Ninja eksliige ja saatejuht Piret Järvis ning Gruusias kinnisvaraäris tegutsev Egert Milder abiellusid eelmine aasta 3. augustil tulises Tbilisis. Pulmapäeval oli lausa nelikümmend kraadi kuuma, ning tseremoonia leidis aset mäel, kust avanes kõige maalilisem vaade Tbilisile.

Joel Ostrat ja Therese Sild

11. septembril ütlesid Itaalias Monastero Bormida linnaväljakul teineteisele oma jah-sõna Eesti tippkokk ja restoraniärimees Joel Ostrat (35) ning moelooja Therese Sild (26). "Pulm kestis kokku kolm päeva. Esimesel päeval toimus tseremoonia koos õhtusöögiga, järgmisel päeval ootasime kõiki villasse – paljud külalised ööbisidki seal, kus algas pool party brunch ehk pärastlõunane basseiniäärne pidu. Kokad tegid kohalikku valget veist ja risottot. Kolmandal päeval sõitsime Ferrero pähklisallu, kus toimus koos giidi, kohaliku asjatundja ja väljakoolitatud koeraga trühvlite otsimine," kirjeldas pidustusi Ostrat Kroonikale.

Mihkel Mattisen ja Polina Seledtsova

Muusik Mihkel Mattisen kosis oma imekauni pruudi Polina Seledtsova Indoneesia kaunil rannal 2016. aasta kevadel. Abieluettepaneku tegi Mihkel Polinale aasta enne pulmi Tais ning paarike jagas oma rõõmsat hetke ka sotsiaalmeedias, saades otsemaid õnnitluslaviini osaliseks. Mattisenite peres kasvab 2013. aasta suvel sündinud tütar Emilia.