Londonis resideeruv Iiris sõidab koos oma bändiga Eestisse spetsiaalselt selleks õhtuks. Esitusele tulevad nii kuulajatele tuttavad vanemad palad kui ka uuemad seni avaldamata lood. Kindlasti ei jää kõlamata ka Iirise viimane singel “Star”, mis oli möödunud kuul Raadio 2 enimmängitud laul.

Gram-Of-Fun ehk GOF lõi laineid suvel festivalidel Sweet Spot, I Land Sound ja Juu Jääb. Sügisel andsid nad hoo sisse modernse souli menuki Jungle kontserdile Rock Cafes. Kes on näinud, see teab, millist meeleolu ja tantsu võib nende etteastest oodata. Vaid napp kuu tagasi ilmus nende debüütsingel “Getaway”, millele on värskelt valminud ka live-video.

bit.ly/2ARCeP3

Uksed avanevad kella kaheksast ja esimene bänd astub lavale kell üheksa. MIBE LIVE korraldajad usuvad, et tuleb üks mõnus kontserdiõhtu kahe suurepärase live-esinejaga. Kohapealt on võimalik osta ka plaadifirma sel sügisel ilmunud helikandjaid, mille hulka kuuluvad Erki Pärnoja ‘’Saja lugu’’, Ewert and The Two Dragons ‘’Hands Around the Moon” ja Lenna värske album ‘’3X’’.

Rohkem infot ürituse kohta leiad SIIT! Piletid müügil 311.ee lehel!