Morgan tunnistas hiljuti, et nad olid Meghaniga varem sõbrad, kuid nüüd on naine ära kadunud. "Ta teadis, et ma olen ajakirjanik, kui ma hakkasin Twitteris tema jälgima. Ta saatis mulle sõnumi: "Ma olen suur fänn!""

"Ma näen Meghanist rääkides mustrit. Vaadake kasvõi tema endist elukaaslast või isa, kelle ta on oma elust välja tõrjunud. Või mind, küll palju väiksemal skaalal, ta nimetas mind Twitteris sõbraks, tuli jõi mu pubis õlle, ja siis kadus!"

"Ta lõikab ja jookseb. Ta tahab enda suurt auhinda kaitsta. Ta tahab olulisi inimesi. Nüüd on ta lähedane Michelle Obama ja Clooneydega. Perekond ei tohi tema lähedale tulla, kuna nood võivad tema brändi kahjustada. See on kõik veidi veider."

Piers kutsus Meghani enda kodu lähedal olevasse kõrtsi, et natuke juttu puhuda. Ta rääkis, et kui nad varem kohtusid, oli naine avalikkusele tundmatu ja ta küsis mehelt tööalast nõu.

"Ma teadsin teda siis kui keegi teine teda ei teadnud- ta tuli kõrtsi ja keegi ei tundud teda. Kui ta soovib minu juurde jõulunapsule tulla, siis tulgu pealegi."

"Ta rääkis oma perest väga siiralt - privaatseid ja hellasid teemasid mida ma kunagi ei kordaks, näiteks Donald Trumpist ja muidugi Suitsist."

"Ta küsis nõu oma karjääri ja meedia kohta ning uuris kas saaks osaleda "Good Morning Britain" saates kui järgmine kord sinnakanti satub."

"Taksosse jõudes saatis Meghan mulle sõnumeid, et mind tänada ning et ootab juba meie järgmist kohtumist."

"Ta isegi säutsus avalikult Twitteris kui tore oli näha oma “sõpra” - mind Londonis, mis andis mulle valearusaama, et me olemegi sõbrad. Ma eksisin."

"Samal õhtul läks ta prints Harryga õhtustama, järgmisel õhtul juba
kohtingule. Peale seda pole ma temast kuulnud."

Morgani sõnul on Meghani puhul tegemist ühe Hollywoodi staariga, kes olukorda ära kasutab ja vahendeid valimata tipu poole roomab.

Meghani fännid ja isegi mitmed avaliku elu tegelased on Suurbritannias Morgani sõnavõtu peale vihaseks läinud. Meest peetakse lapsikuks ja tema väljaütlemisi vaid haigeks fantaasiaks.