Kroonika tõi sinuni melu ja muljed blogi vahendusel otse heade mõtete linnast, vaata ka allpool olevat galeriid saabujatest!

Räppar nublu astus lavalaudadele viimati Tallinnas, Kultuurikatlas, kus andis oktoobris täismajale üllatusterohke kontserdi. „Ka sel korral on nublu show tehnilise lahenduse taga suur loovtiim eesotsas Taavi Randojaga, kes on mitmete kohalike ja välismaiste festivalide produktsioonipealik ning suudab esmapilgul võimatuna näivad ideed teoks teha,“ sõnab kontserdi promootor Kaarel Sein. „Õhtu saab nii helis kui pildis väga võimas olema,“ kergitab Sein eesolevalt sündmuselt saladuseloori.

nublu jõudis muusikasõpradeni läinud aasta teises pooles, mil muusik Soundcloudi kodukootud räpiridu üles riputama hakkas ning tänaseks on nublu loomingut erinevates muusikaplatvormides kuulatud üle 10 miljoni korra. Ta on vallutanud eesti muusika edetabeli - tema lugu “mina ka” on edetabelis tipus juba 24. nädalat ning seda on troonilt tõuganud vaid tema enda uued singlid.

Muusik pälvis tänavu Eesti Päevalehe, LP, Defi, Eesti Ekspressi ja Maalehe ajakirjanike poolt koostatud "Mõjukad 2018" edetabelis noorte suurima mõjutaja tiitli ning oli mõjukate üldises edetabelis 22. kohal. Esimest korda toimunud MyHits Awards auhinnagalalt tõi räppar koju Aasta Artisti ja Aasta Hiti auhinnad.