Pikk võistlushooaeg on seljataga ja neljal parimal on järele jäänud veel üks viimane lahing, et välja selgitada, kes viib koju ihaldatud võidu, mille nimel on tehtud rasket tööd.

Betsafe’i Baltikumi turundusjuhi Martin Varrandi sõnul kasutavad analüütikud võitja ennustamiseks kindlaid meetodeid, mis on viimase paari aasta jooksul näosaate puhul täppi pannud. „Siiski on finaalis kaks olulist määrajat, mis võib kogu loogika pea peale pöörata, nimelt otsesaade ja vaatajahääletus, mis tähendab, et võitja võib lõpuks selguda millimeetrite mängust," lausus Varrand. Lisaks märkis ta, et Betsafe’is on spordisündmuste kõrval meelelahutusüritused ja varia olnud alati väga populaarsed ning kuna tegemist on ühe vaadatuima telesaatega, on pea igal eestlasel välja kujunenud enda favoriit. Betsafe'i kasiinoportaal on avatud ja koefitsiendid on üleval finaalsaate alguseni.

Kes on need neli finalisti?

Esimesena toome välja hooaja edukaima laulja Ott Leplandi, kes on ilmselge suursoosik selles finaalis. Ott võitis sel hooajal kolm saadet: teise saate kehastades Panjabi MC-d, kuuenda saate Ivo Linnat jäljendades ning kaheksanda saate Inglise lauljanna Sarah Brightmanina. Finaalis kehastab Ott kuulsat Itaalia ooperilauljat Luciano Pavarottit, keda Tanja on kord juba unustamatult jäljendanud saate esimesel hooajal. Betsafe’i spordiennustusportaali analüütikud on välja arvutanud, et Oti võidušansid on lausa 69% ja tema võidukoefitsiendiks on 1,44. Kusjuures Oti arvele kuulub ka näosaate hooaegade jooksul kaks kõige suuremat punktiskoori.

Finaali teist kohta ennustatakse Saara Kadakule, kelle võidukoefitsiendiks on 6,00 mis tähendab 16,5% tõenäosusega võitu. Saara plaanib ette võtta ABBA hiti, kehastudes Agnetha Fältskogiks, keda seni pole veel näosaates kunagi jäljendatud. Saara võitis sel hooajal kaks saadet: viienda saate kehastades Silvi Vraiti ja seitsmenda saate Inglise popstaari Kate Bushina.

Kolmandale kohale pretendeerib 12% võidu tõenäosusega Lauri Liiv, kes kehastub suures finaalis Whoopi Goldbergiks ja tema esitatav lugu saab olema kokku kahest laulust, mis on pärit filmist „Nunnad hoos“. „ Minu meelest on Whoopi meeletult äge artist ja ka väga karakteerne ja naljakas. Ideaalis võiks sellest numbrist saada hullumeelne, vaimukas ja hoogne sõu, kus põimuvad huumor ja võimas gospelmuusika,“ sõnas Lauri. Seega on kindlasti oodata
nii parodeerimist kui ka jäljendamist. Sel hooajal võitis ta kolmanda saate Märt Sultsi paroodiaga ning tema võidukoefitsiendiks on 8,25. Lauri pääses finaali ka kolmandal hooajal, toona sai ta Michael Bubled kehastades kolmanda koha.

Neljandaks ennustatakse Nele-Liis Vaiksood, kellest saab finaalis Celine Dion ja mis lugu ta esitab, jääb veel saladuseks. „See on võimalus näidata, mida minus veel on või pole, sest väga raske on kätte saada Dioni nasaalset tämbrit ja minu toon on heledam, pean püüdma temalikku kumedust kätte saada. Ta on ju ka tuntud hea vokalistina ja ka selles loos on paar power-nooti, need tuleks sama võimsalt kätte saada, kui Celine neid esitanud on,“ sõnas Nele-Liis. Dioni kehastas saate teisel hooajal ka Ott Lepland ning viiendal hooajal Liis Lass. Nele-Liis Vaiksoo koefitsiendiks on 10,05 ja tõenäosuseks seega 9,5%.

Oodata on parimat õhtut täis tõelist meelelahutust, kuna kuldse hooaja puhul on Saku suurhallis toimuv finaal erilisem, kui kunagi varem, sest lavale astuvad lisaks tänavustele osalejatele ka eelmiste hooaegade võitjad.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid