Viimasel ajal on kirjutatud ka sellest, et Harry ja Meghan kolivad Kensingtoni paleest hoopis Frogmore’i majja, mis asub Windsori lossi maavaldustes. Kuuldavasti ei veeda nad jõule Williami ja Kate'iga.

Tüliõun peitub juba aastas 2016, kui Harry Meghanit esimest korda oma perekonnale tutvustas. William üritas vanema vennana nõu anda ja ütles, et Harry ei tohiks suhtega kiirustada. "William ütles oma vennale, et pole ju üldse teada, mis on Meghani taust ja tagamõtted. Pole selge, milline inimene ta tegelikult on," ütles üks allikas väljaandele The Sun. "William tahtis lihtsalt öelda, et kuningliku pere osaks saamine on väga suur ja vastutusrikas ülesanne. Kas Meghan selleks ikka sobib?" Kuuldavasti läks Harry selle peale väga vihaseks ja süüdistas venda selles, et too üritab tema suhet rikkuda. Nüüdseks on palju aega möödas, ent Harry viha polevat lahtunud.

William polnud ainus, kuninglikus suguvõsas oli teisigi, kes kahtlesid, kas Meghan nende hulka sobib. Üks põhjus oli ka Meghani taust: tema suguvõsa ja tõik, et ta on korra juba abielus olnud ning lahutanud. Kuuldavasti ei olnud ka Kate ja tema suguvõsa Meghani suhtes avatud ja positiivsed.

Mullu novembris kolis Meghan Londonisse ning lootis, et just Kate on talle toeks ja aitab tal uues keskkonnas ja rollis hakkama saada. Läks aga teisiti. Kate'il oli palju tegemist oma lastega ning Meghanit ta oma tiiva alla ei võtnud. Varasemalt on kirjutatud ka konfliktist eelmise aasta jõulude aegu. Nimelt tundis Meghan, et mõned kuningliku perekonna liikmed polnud temaga nii sõbralikud nagu preili oleks soovinud. Olukord kiskus ebamugavaks ning Kate ja Meghan vahetasid omavahel vaikselt paar krõbedat sõna. Seepeale kaebas Meghan Harryle ära, et temaga on käitutud halvasti. William oli aga loomulikult oma viis kuud raseda naise Kate’i poolt.

Ilmselt tulevad pingelised ka tänavused jõulud. Pole teada, kas on üleüldse õhus veel võimalus, et nelik veedab need ikka koos.