"Sel sügisel õnnestus meil koosoldud aja, üheteistkümne aasta jooksul käia teist korda reisil nii, et me olime seal kahekesi, ilma lasteta. See oli viimane asi, mida Kaia minult ootas, sest ma ei ole kunagi olnud just kõige agaram abielu entusiast. Kaia oli juba ammu käega löönud ja seda paremini see üllatus toimis, sest ta oli ikka täiesti šokis – see tuli talle suure üllatusena," tõdes Toome, et pingutas sel reisil Dubais enam kui pika aja jooksul, et Kaia Triisa naiseks paluda.

"Ma olen mõnes mõttes natuke ka ikkagi selline tüüpiline mugav eesti mees, kes ei viitsi väga pingutada. (Naerab.) Aga seekord tõesti sai pingutatud! Nii kõvasti pole juba ammu pingutatud. Ma väga tahtsin, et Kaiale jääks sellest õhtust hea mälestus eluks ajaks," kirjeldab Toome maagilist õhtut.

"Kui olime õhtueine lõpetanud, ütlesin, et ma tean, mis siia kõrvale veel sobiks. Kaia küsis, et kas kohvi või. Mina ütlesin, et ei, midagi veel paremat, ja kui avasin karbi, valgusid Kaial silmad märjaks… See oli väga ilus ja liigutav õhtu," sõnab Toome, kes värske Kroonika veergudel andis erakordselt avameelse intervjuu, milles rääkis esmakordselt oma keeriulisest võitlusest sügava depressiooniga, millest nüüd toibumas õnneks juba on.

Koidu läbielamistest, murdumisest ja arusaamadest, mis elus tegelikult oluline on, saad pikemalt lugeda siit: Koit Toome taastub sügavast depressioonist: see oli kohutav õhtu ja sain aru, et niimoodi ma enam ei jätka