Režissöör Jordan Vogt-Robertsi nimi ei pruugi olla tuttav, kuid indie-draamade fännid teavad teda noortefilmi "Kings of Summer" ja kõik teised möödunud aasta ühe suurima filmi "Kong: Pealuu saar" ("Kong: Skull Island") järgi.

Ta on ka suur videomängude armastaja. See on miski, mida ta on sotsiaalmeedia vahendusel korduvalt välja toonud. Vogt-Roberts tahab teha ka väga populaarse ja viljaka mänguarendaja Hideo Kojima loodud "Metal Geari" seeria esimese osa "Metal Gear Solid" põhjal täispika filmi ning ta on selleks saanud ka Kojima õnnistuse. Kuna see projekt võtab kaua aega, siis senikaua seob ta ennast kõigega, mis vähegi videomängudega kokku puutub. Näiteks lavastas ta promovideo ka möödunud aasta mängule "Destiny 2" ning on huvi tundnud ka "Metroidi" mänguseeria ekraniseeringu vastu.

"Playerunknown's Battlegrounds" lühifilm loodi tegelikult selleks, et tähistada mängu jõudmist PlayStation 4 konsoolidele.

Lühifilmis mängivad ka Vogt-Robertsi varasemad koostööpartnerid Nick Robinson ("Kings of Summer") ja Jason Mitchell ("Kong: Pealuu saar").