Lauljatari Lizz Wright’i tänase kontserdi üheks üllatajaks oli Eesti pianist Holger Marjamaa, kellega koos esitati ka tuntud spirituaalset jõululaulu „O Come, All Ye Faithful“. Marjamaa musitseeris koos Estonian Dream Big Bandiga nii klaveril, Hammondi orelil kui ka Fender Rhodesel.

Jõulujazz 2018 jätkub kuni 14. detsembrini. Esmaspäeval rõõmustavad jazzisõpru Liisi Koikson ning Joel Remmel hubasel kodukontserdil. Ainulaadse Ungari svingmuusika toob kolmapäeval Kumu auditooriumisse ja neljapäeval Haapsalu Kultuurikeskusesse populaarne Ungari ansambel Swing à la Django. Advendimõtisklusele ootab publikut Eesti Filharmoonia Kammerkoor koos Robert Jürjentali, Arve Henrikseni ja Madis Metsamardiga, kes annavad kontserdi neljapäeval Niguliste Muuseumis ja reedel Viljandi Babtistikirikus. Reedel tasub sammud seada ka Kumu auditooriumisse, kus üllatab värskete kõladega Luksemburgi trio Dock in Absolute. Pärnu jazzisõpradel on reedel võimalus kuulda Ulla Kriguli ainulaadset orelikontserti, millele on uudisteosed kirjutanud Maria Faust, Sander Mölder ja Raul Ojamaa. Vaata kava www.jazzkaar.ee

Jõulujazz 2018 toimub 28. novembrist kuni 14. detsembrini Tallinnas, Tartus, Pärnus, Viljandis ja Haapsalus ning toob jazzisõpradeni 19 kontserti.

Jõulujazzi kuldsponsor on Danske Bank. Festivali peasponsorid on KAFO, Jazz Pesulad ja Eesti Päevaleht, aastasponsorid My City Hotel, BMW, Tallink, Aktaprint. Jõulujazzi toetavad Reval Café, Haage Vesi, Tallinna linn, Kultuurkapital ja Kultuuriministeerium, Eesti Vabariik 100, Ungari Instituut, Kuninglik Norra Saatkond, Goethe Instituut Eestis.