Juba mitmendat aastat saab teoks Muusikute fondi PLMF ning Püha Siimeoni ja Naisprohvet Hanna koguduse koostöös heategevuslik algatus, mille annetustest sissetulekuga toetatakse koguduse laste- ja noorsootöö tegevust.

"Jõuluaeg avab inimeste südamed ja loob võimaluse vaadata oma hingesügavusse," ütleb muusikute fondi looja Pille Lill ja lisab, et "pole kaunimat aega aastas, mil leida võimalus toetada neid, kes seda kõige enam vajavad."

Aastate jooksul on PLMF heategevuskontserdi raames andnud oma panuse koguduse laste heaks sellised muusikud nagu Oksana Sinkova, Jelena Ossipova, Oliver Kuusik, Tõnu Trubetski jt. Heategevuse raames on toetatud vähem kindlustatud peresid ning lapsed on saanud osaleda koguduse suvelaagris ja teistes tegevustes.

Kontserdile on vaba sissepääs, toetus laste heaks on võimalik teha kohapeal annetusena!

Muusikute fond PLMF loodi 2003. aastal missiooniga toetada klassikalise muusika talente ning on siiani ainus mittetulunduslik ühing, mis on abiks järjepidevalt mitmete Eesti annete käekäigule, pakkudes neile esinemisvõimalusi erinevate riikide kontserdilavadel, täiendõpet nii eesti kui maailma tipp-pedagoogide juhendamisel jpm.