Slash Filmi toimetaja Peter Sciretta viibis "Tasujad: Igaviku sõja" Blu-ray eriseansil ning küsimuste ja vastuste voorus kinnitasid vennad Russod, et filmi alguses hukka saanud Loki jääbki surnuks.

Loki sai väga selgelt surma, aga kuna ta on ka varem kõiki ära petnud ja hiljem uuesti välja ilmunud, siis on mõistetav, miks arvasid fännid, et ta siiani elus on.

Sciretta jagas oma Twitteris ka infot selle kohta, kuidas "Igaviku sõja" puhul polnud ühelgi näitlejal täispikka stsenaariumit, sest nad said lugeda ainult oma stseene. Seda kõike tehti ainult sellepärast, et filmi võtmemomendid ei jõuaks enne linastumist kogemata avalikkuse ette.

Stsenaariumisse kirjutati samal põhjusel ka võltsitud stseene. Kui midagi lekib, siis oleks see väga vale info. Üks neist oli näiteks stseen, kus Gamora lükkab Thanose kaljult alla, aga me kõik teame, mis tegelikult juhtus ja see valeversioon on täiesti ebaloogiline.

Russo vennad kinnitasid, et "Galaktika valvurite" esimese kahe osa režissöör James Gunni vallandamine ja "Galaktika valvurid Vol. 3" edasi lükkumine ei mõjutanud mitte kuidagi "Tasujad: Lõppmäng" produktsiooni.