Tom Hanks ja Rita Wilson

Paari teine poeg Chet Hanks on vaevelnud narkootikumide küüsis ja 2015. aastal oli ta võõrutusravil. Enne seda tõi ta endale häda kaela autoõnnetusega, kui sõitis sisse mehele nimega Terry Moogan. Viimane rääkis hiljem kohtus, et autoõnnetus põhjustas talle nii füüsilist kui ka emotsionaalset kahju. Moogani arust olid õnnetuses osaliselt süüdi ka Tom Hanks ja Rita Wilson, sest oli teadlikud oma poja sõltuvushäiretest. Lisaks oli auto nende oma.

Nicolas Cage

Armastatud näitleja poeg Weston võeti 2011. aastal kinni koduvägivalla tõttu. 1990. aastal sündinud Weston on olnud ka võõrutusravil narkootikumide kuritarvitamise tõttu.

Robert Downey Jr.

Roberti poeg Indio Downey võeti 2014. aastal vahele kokaiini tarvitamise tõttu ja talle määrati selle eest ka karistus. Hiljem saatis Robert Downey Jr. oma poja võõrutusravile.

Whitney Houston ja Bobby Brown

Nende tütar Bobbi Kristina Brown, kes nägi ilmavalgust 4. märtsil 1993. aastal, jäi vahele arvatavasti kokaiini tõmbamisega. Vähemasti arvati 2012. aastal lekkinud video põhjal, et tegemist oli kokaiiniga. 2015. aastal leiti Bobbi vannist teadvuseta olekust ja arvati, et asjasse võisid segatud olla ka narkootikumid.

Jackie Chan

Jackie pojale Jaycee'le mõisteti 2015. aastal Pekingis kuue kuu pikkune vanglakaristus, kui ta jäi vahele suure koguse narkootikumidega. Hiina politsei leidis Jaycee korterist rohkem kui sada grammi marihuaanat.

Bruce Willis ja Demi Moore

Bruce'i ja Demi tütar Scout, kes sündis 20. juulil 1991. aastal, arreteeriti, sest Scout näitas politseinikele võltsid isikutunnistust, kui ta avalikus kohas õlut jõi. 2014. aastal läks aga võõrutusravile Bruce'i ja Demi tütar Tallulah, sest tüdruk oli aastate jooksul palju pidutsenud ja sellest oli kujunenud halb harjumus.

Michael Jordan

Michael'i poeg Marcus, kes sündis 24. detsembril 1990. aastal, arreteeriti 2012. aastal sellepärast, et sattus kaklusesse kahe naisega. Lisaks puikles Marcus ametivõimudele vastu.

Michael Douglas

Kerge pole olnud ka andekal näitlejal Michael Douglasel, kelle poeg Cameron on ametivõimudega narkootikumide tõttu vähemalt kolmel korral pahuksisse sattunud. 2010. aastal määrati Cameronile viie aasta pikkune vanglakaristus, sest ta müüs udupeenes Manhattani hotellis metamfetamiini. Lisaks üritas noormees enda advokaadi kaudu vanglasse narkootikume smuugeldada ja seetõttu pandi ta üksikkongi ning tema karistust pikendati peaaegu kahekordselt.