Viis aastat pärast oma viimast komöödiatuuri “Force majeure”, mis tegi komöödiamaailmas ajalugu, on Izzard tagasi lavalaudadel. Neljas keeles esitatud tuur käis 45 riigis ja 50 USA osariigis. Eddie on tagasi oma juurte juures oma uue ja päris isikliku šõuga, mis avab sürreaalse vaate elule, armastusele, ajaloole ja Eddie “Universumi teooriale”.

“Wunderbar” sai alguse La Nouvelle Seine’s, Pariisi ujuvas teatris Seine’i jõel, kus Eddie alguses prantsuse keeles improviseerides etendust kokku panema hakkas. Siis läks ta Berliini, Saksamaale ning improviseeris saksa keeles. Nüüd pärast etenduse viimast lihvi inglise keeles on Eddie valmis “Wunderbari” maailmaga jagama. Ning ta hoolitseb selle eest, et keel sobiks riigiga.

“Kätte hakkab jõudma aeg, mil ma pean mõne aja pärast oma koomikutööst pausi võtma, et poliitikasse suunduda. Ent enne seda tahan ma üle maailma publikule anda maailma parima stand-up komöödia etenduse, mida suudan. Eriti ajal, mil inimesi vaevab Brexiti või Trumpi vastane viha. Mu uus šõu räägib kõigest inimlikust viimase 100 000 aasta jooksul, puudutan nii rääkivaid koerasid ja loomadest superkangelasi. Ma ei jõua ära oodata, et uuesti kõiki fänne näeksin,” rääkis Izzard elevusega.

Eddie Izzard on üks maailma hinnatumaid koomikuid. Ta on müünud välja etendusi Shanghaist Mumbaini, õhtuid Madison Square Gardenis ja The Hollywood Bowlis. Izzard on tuntud ka ristriietujana, ehket tegemist on mehega, kes armastab kanda naisteriideid ja meiki, ent ei identifitseeri end naisena. Samuti ei arva Izzard, et tema ristriietumine ei ole fetiš ega millegi seksuaalsega seotud. Nõndaks nimetab Izzard end lausa mees-lesbiks.

“Wunderbar” on isuäratav sissevaade Eddie Izzardi sürreaalsesse ja fantastilisse maailma. See on intelligentse sõnademulina kõrgem klass.

Lisainfot saad SIIT!