Kuid printsess Diana endine teener Paul Burrell meenutas 2017. aastal esilinastunud dokumentaalfilmis "The Diana Story", et sõrmus anti peale naise traagilist surma hoopis Harryle.

Burell meenutas, et William ja Harry said mõlemad valida endale midagi Diana asjadest. Williamilt küsiti, mida tema tahaks, noormees võttis endale ema Cartieri kella, mis kingiti naisele tema 21. sünnipäeval.

Harry valis aga enda ema kihlasõrmuse. "Ma mäletan, kui väikse poisina emmel käest kinni hoidsin, siis see suur sõrmus tegi mulle alati haiget," oli prints Burellile sõnanud.

Umbes kümme aastat tagasi rääkis William Harryle, et sooviks Kate’i kätt paluda. Harry oli kohe pakkunud, et seda oleks ideaalne teha Diana sõrmusega.

"Siis ühel päeval jõuab see sõrmus Suurbritannia troonile. Harry andis ära enda kullakalli varanduse. Ta andis ainsa emale kuulunud asja enda vennale. Selline lahkus ja isetus olid ka Dianale väga omased iseloomujooned," rääkis Burrell.

Kui Harry Meghani kätt palus, siis leidis ka tema võimaluse oma ema sõrmusega austada. Kihlasõrmusele lisati kaks kalliskivi printsess Diana isiklikust kollektsioonist.