Eesti Meedia telekanalite juhi Rait Killandi sõnul tõestas "Hommiku!" meeskond end kiirelt äärmiselt säravate tegijatena ning paljude televaatajate soovil saab alates jaanuari keskpaigast neid esmaspäevast reedeni näha igal õhtul kell 20 eetrisse minevas uues otsesaates "Õhtu!".

Uut live programmi juhivad Piret Laos, Robert Rool ja Jüri Butšakov, lisaks tugevdab Kanal 2 saate kaadritaguseid jõude, et saatele veelgi hoogsust lisada. "Uue telehooaja programmi kujundamisel oleme arvestanud televaatajate ootusi. Koos kell 18.30 eetrisse mineva uudistemagasiniga "Reporter" hakkame pakkuma argipäeviti igal õhtul telesõpradele järjest kolm tundi otseprogrammi, mis on Eesti telemaastikul erakordne. Just otse-eeter oma realistlikkuse ja ettearvamatusega pakub televaatajatele parimat meelelahutust," rääkis Killandi.

„Õhtune saateaeg vahetult pärast "Reporterit" annab võrreldes hommikuga võimaluse jõuda märgatavalt suurema auditooriumini, seega on ka vastutus suurem. Saame lubada, et jätkame senise hooga ja pakume televaatajatele parimat meelelahutust," lubas Jüri Butšakov.