Annetusnumbrid haruldasi haiguse põdevate laste ravi toetuseks on tänasega avatud ja jäävad avatuks 30. detsembri südaööni. Helistades numbrile 900 7701 saab annetada 5 eurot, numbrile 900 7702 helistades 10 eurot ning numbrile 900 7703 helistades on annetussumma 25 eurot. Partnerid Telia, Elisa ja Tele2 vahendavad annetusi vahendustasuta.

Sel aastal on "Jõulutunnel" ETV ekraanil kahel päeval: eelsaatega 23. detsembril ja läbi päeva 25. detsembril. Esimesel jõulupühal pakub "Jõulutunnel" meeldejäävaid kohtumisi ja kaunist muusikat viie otsesaatega alates kell 10 hommikul.

Kroonika uuris, keda tänavu saates näeb. ETVst öeldi, et kõrvuti videolugude ja vestlustega saatekülalistega kostub läbi päeva "Jõulutunnelis" ka kaunis kodumaine muusikat, mis on mitmekülgne nii esinejate kui ka lugude valiku poolest. Teiste seas kuuleb-näeb "Jõulutunnelis" järgmisi artiste: Ott Lepland, Maarja-Liis Ilus ja Noorkuu, Trad.Attack!, Stig Rästa jpt. Koos bändiga astub "Jõulutunnelis" üles ka superstaar Uudo Sepp ning saatega liituvad "Käbid ja Kännud" ehk isad-pojad Ivo ja Robert Linna ning Antti ja Eric Kammiste.

Heategevussaadet juhivad tänavu Anna Pihl ja Kristjan Pihl. aate kaasautoriteks on Mai Palling, Kaidor Kahar, Hannes Hermaküla, Christel Karits, Aivi Parijõgi, Silvia Karro, Siiri Ottender-Paasma, Marit Valk ja Jüri Nikolajev.