Malmstenil täitus hiljuti Draamateatris juba 25 aastat. Inimestele on ta tuttav ka teleseriaalidest ja filmidest. Näitlejat intervjueeris Kristjan Pihl, kes viitas, et Malmsten on tohutu töörügaja. Te olete töönarkomaan?

Malmsten muigas ja sõnas, et kunagi tõesti oli. "Olin uhke, et hästi palju rabasin. Igal pool, aga kaua sa jaksad?" Pihl uuris, kas Malmsten töötas inimvõimete piiril. "Ma ei tea, kas päris inimvõimete piiril, aga see pole mõistlik, kõik väsitab ja tüütab," arutles ta. "Mul polnud üldse vaba aega. Mingil hetkel hakkas närima, et kas või pühapäeva hommikul ei saa perega koos olla. Ei kujutanud ette, et nii peaks edasi minema." Saates viidati, et Malmstenil on olnud tervisega probleeme, aastate eest kukkus ta välismaal isegi võtete ajal kokku. Ent nagu öeldud: õnneks oli see aastate eest.

Küsimuse peale, kas tal on olnud ka läbipõlemise tunne, mõtles Malmsten pikalt. "Vist mitte, sest läbipõlemine on ikka liiga ränk termin. Päris seda ei ole minuga juhtunud."

Uute väljakutsete osas on paljud näitlejad teatanud, et kandideerivad ka riigikogu valimistel. Malmsten nentis, et tedagi on ühe erakonnaga liituma kutsutud, kuid tema kindel vastus on ei. "Ma arvan, et saan tõsiselt oma poliitikat teha paremini seal, kus olen praegu," arutles ta.

Malmsten nentis, et paljud näitlejad on tõestanud, et ei sobi poliitikasse. "Nad on palju mõjuvõimsamad, teravamad ja vajalikumad seal, kus enne olnud."