Tyler oli tol ajal juba kahekümendates, ning soovis, et alaealine Julie temaga ka tuurile kaasa läheks. Seadused ei luba aga nii noort neiut üle osariigi piirideta viia ilma vanemateta, ning tänu tüdruku emale sai Tylerist Julie ametlik hooldaja, kirjutab Lifesite.com.

Kolm aastat kestnud rock'n'rolli elustiili tagajärg oli see, et Julie jäi rasedaks, kuid selleks hetkeks oli rokkstaari, kes muidu varem soovis neiuga ka abielluda, tunded kustunud, ning Tyler käskis tal aborti teha.

"Tema hooldusõigus minu üle tegi asjad veel keerulisemaks. Mul oli vähe kontrolli oma elu üle," ütles Julie hiljuti. Tyler oli nii kontrolliv, et läks haiglasse tüdrukuga kaasa, et olla kindel, et abort kindlasti tehakse.

"Kui õde toast lahkus tegi Tyler minu voodi öökapil kokaiini. Ta pakkus isegi mulle aga ma keerasin teise külje, mul on halb olla," kirjeldab ta haiglaskäiku.

Tyleri käitumine mõjust naisele nii rusuvalt, et ta nägi tükk aega õudusunenägusid abordist. "Ma olin murtud hing. Maailm oli pime koht," ütles ta.

Kui Julie 2011. aastal enda loo avalikuse ette tõi rääkis rokkstaar, et ka tema jaoks polnud see aeg lihtne.