On laupäeva pärastlõuna ja tänavad inimestest õige tühjad. Ilmselt on normaalsed inimesed käinud peredega sompus ilma eest varjus kaubanduskeskustes advenditunnet otsimas ja tõmbunud nüüd oma kodus kerra, ikka lähenevate jõulude tunde ootuses ja lootuses.

Tanja Mihhailova-Saar (35) hüppab Nõmmel kodumaja ees oma auto rooli ja võtab suuna Pärnu poole. "Meil on Swingersitega seal üks esinemine, sealt "lendan" kohe tagasi, õhtul kell üheksa ootab Tallinnas üks akustiline kontsert," ütleb ta õnnelikult.

Kõlad menukalt! Oled nii tööl kui nüüd ka kodus topelt nõutud. Mis kellast sa täna jalul oled?

Täna läks suhteliselt hästi, tõusin pool kümme. Magama sain kella kolmest. (Naerab.)

Aga ei, uneajaga hakkab meil vaikselt juba paremuse poole minema. Seni sain seda parimal juhul kolmest poole seitsmeni. Aga viimasel ajal tundub, et poisil hakkab mingi sisemine režiim muutuma, ta on hakanud ärkama poole üheksa kuni kümne paiku, mis on tore. Muusikutena oleme Mikuga harjunud poolest ööst magama minema – selles osas paistab Teodor olevat väga oma vanemate poeg.

Loe pikemalt Saare-pere esimestest jõuludest, huvitavast esimesest unelaulust, lapsekasvatamise suurtest rõõmudest ja väikestest muredest ja paljust muust Tanja ja Miku elus muusikute ja lapsevanematena!