Kui oled TVPlay Premium kasutaja

1. "Triivijad" ("Adrift")

“Everesti” režissööri lavastatud "Triivijad" on inspireeriv tõestisündinud lugu kahest armunud vabast hingest, keda ootas enneolematu seiklus. Peaosalisi kehastavad Shailene Woodley (“Süü on tähtedel”, “Lahkulööja”) ja Sam Claflin (“Mina enne sind”, “Näljamängude” filmid).

Innukad purjetajad Tami Oldham (Woodley) ja Richard Sharp (Claflin) suunduvad ookeanile, teadmata, et neid ootab ees ajaloo katastroofilisimaid orkaane. Pärast tormi möödumist leiab Tami eest tõsiselt vigastatud Richardi ja purunenud jahi. Kuna pole lootustki, et neid päästma tuldaks, peab Tami leidma endas jõudu ja sihikindlust, et päästa ennast ja ainsat meest, keda ta armastanud on.

2. "Russalka: Surnute järv" ("Русалка. Озеро мертвых")

Tänapäev. Noored armunud puutuvad kokku saladuslike paranormaalsete sündmustega - nende ellu oleks tunginud justkui miskit põrgulikku, nad oleks nagu ära neetud. Püüdes mõista, mis neid täpselt piinab, saab kangelanna äkitselt teada, et tema noormees kohtas hiljuti metsajärve kaldal noort neidu ja pärast seda muutub noormehe seisund üha hullemaks. Peategelased uurivad välja, et just nii mõjutavad inimesi näkineiud - uppunud, kes pole rahu leidnud ja soovivad maailmale kätte maksta. Kangelanna on sunnitud müstilise olevusega võitlusse astuma - muidu jahivad näkineiud tema noormeest seni, kuni saavad ta igaveseks kaasa viia…

Noor eriagent Angus MacGyver töötab USA valitsuse salajases üksuses ning rakendab inimelude päästmiseks oma erakordset oskust loominguliselt probleeme lahendada. Legendaarse MacGyveri seiklused uues kuues.

4. "Esimene tapmine" ("First Kill")

Märul & Seiklus, Põnevus, Krimi | Kanada, USA | 97 min | 2017Wall Streeti börsimaakler Will (Hayden Christensen) üritab poja Danny'ga suhteid soojendada ning viib pere puhkusele maamajja, kus ta üles kasvas. Metsas jahil olles võtab isa ja poja retk aga ootamatu pöörde, kui nad näevad pealt äraostetud politseiniku mõrva, kes tapetakse pärast luhtunud pangaröövi. Kui Danny võetakse pantvangi, ei jää Willil üle muud, kui poja elu päästmiseks kriminaale aidata.

Kui oled Elisa kasutaja

TV lineaar/järelvaatamine:

1. "Elizabeth" (15.12/ETV)

2. "Kurja kutsumine" (16.12/Kanal2)

3. "Molly mäng" (15.12/TV1000Premium)

4. "Ettelugeja" (15.12/TV1000)

5. "Kurikuulus" (16.12/Filmzone+)

6. "Schmidti teekond" (16.12/Filmzone)

Kui oled Telia kasutaja

1. "Vice'i erisaade: paanikakunstnikud" ("VICE SPECIAL REPORT: THE PANIC ARTISTS")

Dokumentaalfilm on saadaval Telia HBO keskkonnas.

2. "Tuhamäed"

3. "Astrid Lindgreni rääkimata lugu" ("Unga Astrid")

4. "SuperFly"

5. "Džungliässad" – eesti keeles

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Roma"

2. "The Protector"

3. "Neo Yokio: Pink Christmas"

4. "I Don't Feel at Home in This World Anymore"

5. "Dogs of Berlin"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "Patriot" - 2. hooaeg

2. "Hawaii Five-0"

3. "Wonderstruck"

4. "Star Trek" (2009)

5. "Bedazzled"