“Kui kuulata Tommy Cashi uut albumit ¥€$, tekib tunne, et ta on just kui meist kõigist sammu võrra ees, pakkudes pilku tulevikku, mis on sügavam, kui suudame mõista,” kirjutab Tommy Cashi intervjueerinud GQ ajakirjanik Zsofia Paulikovics.

“Kui ta räägib oma tööst, viitab ta sellele sageli kui tootele,” jätkab Zsofia. Oma videoid teeb Tommy Cash koos oma tüdruksõbra Anna-Lisa Himmaga.

Anna-Lisa sõnul tuleb Tommy tema juurde ideega, selgitab põhjalikult, mida tahab teha ja seejärel mõeldakse kõik koos välja. “Tal on palju hullumeelseid ideid. Ma olen aga hea asja terviklikus muutmisel,” ütles Anna-Lisa GQle.

Zsofia Paulikovics kirjutab, et Tommy Cashil on justkui kuues meel, mis ütleb talle, mis tuleb järgmiseks. “Mõtle temast, kui kultuurioraaklist,” lisab naine. Tommy ise seletab oma annet aga Tesla ja Edisoni analoogia põhjal: Tesla oli geenius, kes oli nõus kompima piire, Edison oli aga ärimees, kes ütles “Hea küll, teeme ära!”.

Lisaks valis mainekas alternatiivkultuuri väljaanne Dazed Tommy Cashi laulu "Little Molly" tarvis tehtud muusikavideo möödunud aasta parimate hulka.

Video režissöörid on Tomas Tammemets ja Anna-Lisa Himma, viimane on ka video kunstiline juht ja stilist. Eriefektide eest vastutas Denis Strahhov (Denhov Visuals).

Ühes muusikavideoga ilmavalgust näinud lugu on produtseeritud legendaarse A. G. Cooki ja UK produtsendi felicita poolt ning antud välja PC Music plaadifirma alt.

Oma värskel kauamängival teeb Tommy koostööd maailmanimedega nagu Boys Noize, kes on muuhulgas produtseerinud muusikat ka A$AP Rockyle. Plaadi feature listis kohtab põnevaid nimesid: loos “Mona Lisa” lööb kaasa ka maailmakuulus moedisainer Rick Owens, kelle moesõus Tommy tänavu üles astus.

Tema hiljutised singlid “Little Molly” ning “Pussy Money Weed” on olnud äärmiselt edukad ning pugenud miljonite austajate hinge.

Tommyt saadavad väljamüüdud kontserdid mainekates kontserdisaalides üle maailma. Ta annab oma seni suurima autorikontserdi 29. detsembril Saku Suurhallis, esitledes oma uut albumit “¥€$”. See kontsert paneb alguse kaks kuud vältavale Euroopa ja Venemaa ¥€$ tuurile, mis algab 2019. aasta veebruarikuus.