Hollywood Reporter vahendab, et nende romantiline suhe sai alguse 1976. aasta oktoobris, kui ühes New Yorki tuntud restoranis Engelhardt märkas, et Allen teda jälgib. Tualetist tagasi jalutades jättis tüdruk Alleni lauale kirjakese, kus oli vaid üks lause: "kuna sa oled piisavalt autogramme andnud, siis siin on minu oma!"

Õige pea võttis Allen temaga ühendust ja kutsus ta ühte katusekorterisse külla. Mees ei küsinudki kunagi, kui vana Engelhardt on, kuid noor modell rääkis talle ise, et käib veel keskkoolis ja elab perega. Tõsi, New Yorkis on 17-aastastel lubatud endast vanemate inimestega seksuaalsesse suhtesse astuda, ent Engelhardt oli siis vaid 16.

Engelhardt väidab, et nad olid suhtes kaheksa aastat. Ta ütleb, et see tekitab temas siiani segaseid tundeid. Suhte jooksul kohtusid nad üle 100 korra, mille jooksul Allen tutvustas talle veel kahte tüdrukut, et seksuaalse poolega veelgi rohkem katsetada.

Nelja aasta möödudes tutvustas Allen teda enda tolleaegsele tüdruksõbrale Mia Farrow'le. Kuna Christina arvas, et on ise selles staatuses, ajas kohtumine ta väga endast välja, kuid ta ei soovinud suhet lõpetada.

Nende suhe lõppes küll sõbralikult, kuid Engelhardt on pettunud, et Allen nägi seda vaid toreda ajaveetmisena. Vaatamata sellele rõhutab naine, et ta ei ole Alleni peale pahane, vaid lootis, et saab inimesteni tuua teise vaatenurga: "see ei ole tema laimamiseks. Ma räägin enda armastusest, mis kujundas mind selliseks nagu ma olen. Ma ei kahetse midagi."

Farrow ja Allen on keeldunud lugu kommenteerimast. Varasemalt on Alleni noortelembusest rääkinud mehe tütar Dylan Farrow.