Kroonika poole pöördus teatrikülastaja, kes oli eile õhtul toimuma pidanud "Kirsiaia" etenduse ajal publiku seas. Lugeja sõnul istusid kõik inimesed juba saalis ja ootasid etendust, külastajate suureks pettumuseks jäi see aga ära.

"Kuuldavasti oli näitleja haige. Tahtis küll väga lavale tulla, aga lava taga kraaditi ja siis võttis keegi vastu otsuse, et ei saa teda ikka lavale lasta."

Pöördusime kommentaari saamiseks Linnateatri poole, turundusjuht Margus Küppari sõnul vastab tõele, et etendus jäi ära näitleja haigestumise tõttu. Tühistati ka täna toimuma pidanud etendus.

"Eilne etenduse ärajäämine selgus tõepoolest viimasel hetkel. Ei teater ega näitlejad loobu etenduse andmisest kunagi kergekäeliselt ning teevad alati kõik mis võimalik, et etendused toimuksid. Kahjuks selgus eile vahetult enne etenduse algust, et seekord pole see võimalik. Teater palub vabandust ja loodab publiku mõistvale suhtumisele," sõnas Küppar ja lisas, et haigestunud näitleja nime teater ei avalda.

Tükis on laval Sandra Uusberg, Maris Lüüs või Teele Pärn, Külli Teetamm, Andres Raag, Kaspar Velberg, Priit Pius, Allan Noormets, Anu Lamp, Alo Kõrve, Piret Kalda, Tõnn Lamp ja Andrus Vaarik.