Kõik “Pealtnägija” seekordsed kaasautorid on tuntud kõige muu kui teletöö kaudu. Kuidas saab näitleja Rasmus Kaljujärv hakkama krimilooga? Olümpiavõitja Gerd Kanter poliitikadebati juhtimisega? Muusik Sandra Vabarna reaktiivlennukis? Ning juutuuberid Ariadne ja Martti üksiku mehe kurbuse leevendamisega? Vaatajad saavad selles oma silmaga veenduda juba täna. "Pealtnägija" saatejuhi Mihkel Kärmase sõnul on oodata väga haaravat saadet: “Seekordsed kaasautorid on nii säravad ja südamega asja kallal, et kõik head lõigud ei mahugi saatesse. Aga see on positiivne peavalu. Üks on kindel - ka kuulsad kaasautorid avavad ennast täiesti uuest küljest.”

Teater NO99 trupi liige Rasmus Kaljujärv võtab tõsise teemana uurida lähisuhtevägivalda, aga kui sageli on seda probleemi käsitledes rõhk naiste- ja lastevastasel vägivallal, siis Kaljujärv toob päevavalgele hoopis varjatuma külje – vägivalla eakate vastu.

Olümpiavõitja Gerd Kanter kehastub üheks õhtuks poliitikasaate juhiks, et "Esimeses stuudios" intervjueerida eelseisvatel valimistel kandideerivaid endisi tippsportlasi Kristina Šmigun-Vähi ja Kaido "Baruto" Höövelsoni.

Sandra Vabarna, kes peab loo huvides ületama lennuhirmu ja istub reaktiivlennukisse, et tutvuda Eesti õhuturbega.

Eesti ühed kuulsaimad juutuuberid Martti Hallik ja Liina Ariadne Pedanik lähevad külla Viljandimaal elavale Siimule, kes on üks ligi 110 000 üksinda elavast eakast Eestis.