"Ma tean, et Ron tellis mulle jõuludeks kingituse internetist ja tema töökaaslased pakkusid juba, et ostavad ära need asjad. Ühtlasi hoiab Ron kingitusi kodust eemal, sest ta teab, et muidu ma otsiksin kõik kapid ja nurgaalused läbi," tõdeb Brigitte, et uudishimu on suur juba.

"Mina kingin Ronile midagi väga mõnusat, aga see on täielik üllatus," ei saa neiu pühade eel aga meie uudishimu rahuldamiseks paljastada üllatust, sest mees lugevat kõiki Brigittesse puutuvaid uudiseid.

"Pilte tegime koos selleks, et saaksime need oma pildipuule riputada oma esimesed ühised jõulupildid. Loodetavasti saab jõulupildistamine meil traditsiooniks, niisamuti nagu see, et meil käivad päkapikud," räägib ta, et kinke on vahetatud šokolaadist ja Fanta pudelist sõõrikuteni juba hommikuti. "Ütleme nii, et Erik Orgu ilmselt skipib mu Instagrami storysid, sest olen üsna palju patustanud magusaga," muigab Brigitte.

"Instagramis ma palja tagumikuga ma laike koguma ei hakka," tõdeb ta, et nunnumaid kaadreid valminud jõulusessioonilt jagab ta ka sotsiaalmeedias, ent samas seerias valmis neidki, seksikamaid, mis vaid nende kodu seinal valitud külalistele vaatamiseks saavad olema.