Mul on väga hea meel, et tänu Kroonikale on veel rohkem inimesi leidnud üles mu kodulehe ja tänan teid selle sooja tagasiside eest.

Igal nädalal postitan ma oma kodulehele kõigi kaheteistkümne tähemärgi taroskoobi, ehk siis, mina ei vaata tähtede seisult uut nädalat vaid ikka loen seda kaartidelt.

Alanud aasta viimane nädal kannab endas hästi palju armastust. Sel nädalal armuvad ka need, kes pole seda tunnet ammu enam tundnud. Amori nooled tabavad ka suhtes inimesi. Nii mõnigi avastab oma kaaslase täiesti uuest küljest ja armub temasse uuesti nagu esimesel hetkel, aga on ka palju kõrvalsuhete tekkimise võimalusi. Igatahes on armumine ilus tunne ja armunud inimene on alati parem, rõõmsam ja tema silmad säravad. Mis muud kui liblikad kõhtu teile!

Inimesed on sel nädalal kodusemad ja vajavad rohkem rahu ja vaikust. Eriti kehtib see jäärade ja sõnnide kohta, nemad on endale sel aastal kõigega liiga teinud. Kaksikud vaatavad hirmunud näoga oma rahakotti, nad ei ole seda tühjaks teinud, aga nad kardavad, et see võib tühjaks saada. Kaksikud on sel nädalal muide väga külalislahked, nad lausa ootavad, et keegi uksest sisse astuks.

Vähid ei mõtle sel nädalal üldse muust kui armastusest. Nii mõnigi vähk kas saab või teeb abieluettepaneku. Lõvi on sel nädalal kõiges edukas, kõik sujub. Armastust lõvi ei otsi, tema rahuldub hea seksiga. Salasuhet pidavad kaalud üritavad sellest nüüd loobuda, aga edutult. Skorpion kipub endale sel nädalal ise liiga tegema. Nii vaimselt kui füüsiliselt.

Amburil raha on aga aega ei ole, seetõttu kaaluvad vallalised amburid pidevalt, et kas neil on ikka aega suhteks või ei. Kaljukits peab olema ettevaatlik rahaliste kokkulepetega, vaadake, et petta ei saa. Veevalaja on armunud ja teda ootavad ees uued väljakutsed. Veevalaja võtab need põksuva südamega vastu. Kalad saavad preemiat ja analüüsivad enda möödunud aastat. Kes otsustab lõpetada mõne suhte, siis teadke, et suht asjatu tegu. See suhe ei saa veel otsa.

Üldiselt on nädal tulvil positiivseid tundeid ja neid ei tohi endale keelata. Miski ei ole vale, kui paneb teid end õnnelikuna tundma. Võtke vastu mis elul pakkuda on.

Ilusat jõulunädalat teile ja iga tähemärgi kohta pikemalt saab lugeda SIIT!