Basharov on sattunud Venemaa meedias suure skandaali keskmesse, tema praeguse abikaasa vend tunnistas REN TV-le, et näitleja andis õele peksa ja murdis naise ninaluu.

Elizaveta Basharova viidi haiglasse 27. detsembri öösel, naine veetis öö haiglas, talle oli seal toeks ema. Basharova ei soovinud oma vigastusi fikseerida ja näitleja vastu süüdistust esitada.

Naise vend tunnistas, et Basharov tarvitab alkoholi ja selle toimel muutub mees vägivaldseks. Vene meedia kirjutab, et tõenäoliselt oli näitleja ka seekord joobes.

Venna sõnul juhtus sarnane asi ka eelmisel aastal, Basharov murdis siis tüli käigus oma abikaasa sõrme. "Mees sai kaineks, vabandas. Lisa otsustas talle andeks anda ja mitte peksmisest rääkida," sõnas naise vend.

Seekord sai Basharova vennal aga mõõt täis ja ta otsustas mehe vägivaldsuse avalikkuse ette tuua.

Taoline käitumine on mehe jaoks saanud tavapäraseks, 2014. aastal andis ta enda eksnaisele Katherine Arkharovale nii kõvasti peksa, et too oli mõnda aega koomas. Arstid diagnoosisid naisel ninaluumurru ja raske ajuvigastuse. Samuti oli Katherine’i keha kaetud sinikatega.

Pärast haiglast välja saamist jättis naine Basharovi maha, kuid mingil põhjusel otsustas ta mehele halastada ja mitte tema vastu süüdistusi esitada.