Kroonika päris Elinalt, kas ta tõesti trikitab fännidega uue loo reklaamiks või on on tema ellu saabunud uus armastus. "4. jaanuar ilmub tõesti minu uus lugu koos videoga ja postitasin eile väikese kaadri videost. Pilt mille postitasin aga aasta viimasel pâeval, pole video ja looga seotud, vaid kaader hoopis minu isiklikust elust," kinnitab ta.

"Ajaliselt jooksis kokku lihtsalt piltide järjestus jah nii, et võis valesti mõista. Lisan veel, et ka kohe kohe ilmuvas muusikavideos figureeriv mees pole kuidagi mu kallimaga seotud. Austusest tema vastu ei sooviks ma ta nime terve Eestiga jagada," jääb ta esialgu värske suhte täpsemate detailide osas salapäraseks siiski.

Juunikuus paljastas Elina Kroonikale, et tema suhe kallim Raunoga on lõppenud. "Mul on olnud väga keerulisi perioode, millest olen pidanud välja tulema. Kindlasti oli suureks õppetunniks lahkuminek, mis mind raputas, ja lähedase sõbra kaotus, mis kurvastas. Täna olen mõistnud, et see on elu osa. Tuleb osata ennast rasketel hetkedel kokku korjata ja edasi minna," rääkis Elina Born (Loe pikemalt siit!).

Nüüd ongi Elina edasi läinud ja uuele aastale astus ta vastu uue armastusega ja kinnitab rõõmsameelselt ja säravate silmadega: "Olen õnnelikum kui eales varem!"

Elina uus lugu "Tagasi me" ilmub 4. jaanuaril.