Saadete tootmisega suurt kasumit teeninud Margna lükati kõrvale, alates sellest hooajast hakkab telekanal rohkem saateid ise tootma, sest nii on odavam.

Täna avalikustas Kanal2 enda Youtube’i kanalil esimesed 10 minutit tuleva nädala laupäeval alustavast uuest meelelahutuslikust saatest "Hensugusta SHOW".

Tegemist on igivana formaadiga, humoorikatele videotele loeb saatejuht peale humoorikaid kommentaare, kuid avaldatud klipp tundub kui väga suur "lati alt läbi" jooksmine. Võltsilt ja pingutatult mõjuvad naerupahvakad, igivanad videod, mida on tõenäoliselt iga internetiühendusega inimene juba mitmeid kordi näinud.

Kogu asja tegemiseks on kasutatud vaid ühte kaamerat ja odavat rohelist tausta, telekanal pole raatsinud noorele saatejuhile isegi lauakest anda. On arusaadav, et kahjumis kanalile olid Margna professionaalse produktsiooniga saated liialt kallid, kuid praegu tundub, et luksuslikust õhtusöögist loobudes on asutud raha säästmiseks kartulite pealt mulda ära lakkuma.


"Tegemist on pööraseima klipisaatega, mida Eesti telemaastikul kunagi nähtud. Püsige lainel, sest nalja hakkab saama," lubab Kanal 2 tutvustuses unustades, et Erkki Sarapuu teeb "Võimalik vaid Venemaal" juba aastaid ning uus saade tundub hübriid sellest, vürtsitatuna ehk veidi standupilikumate naljade, kuid halvema diktsiooniga.

Kellele sellist saadet vaja on või millisele sihtgrupile see tehtud peaks olema? Vanemad inimesed ei tea, kes see Hensugusta on ja vaevalt hea pilguga vaatavad esialgu kenale noormehele, kes aga liiga ladnalt ekraanil nalju presenteerib, oma naljadele ise naerab ja kui sellest väheks jääb, veel lindilt lisa kõlama paneb - no et ikka naljakam tunduks. Aga ei tundu. Nooremad on aga sellist sisu juba sada korda näinud eri esitajate alt ja kordades naljakamana.

Vaata videot ja anna kommentaarides märku, mida arvad sina!