Kui oled TVPlay Premium kasutaja

"1 + 1" on südantsoendav lugu rikkast, halvatud riskiarmastajast (Francois Cluzet), Prantsuse kõrgklassi musternäidisest, kelle maailm pööratakse pea peale, kui ta palkab enda hooldajaks noore, elurõõmsa, mustanahalise, moslemist eksvangi (Omar Sy). Kahe mehe koostööst saab alguse sõprus, mis ületab kõik sotsiaalsed, varalised ja muud barjäärid, mis nende vahel on. Filmist on saanud tänaseks ülemaailmne fenomen. 52% küsitletud prantslastest nimetas aasta kultuurisündmuseks number üks ning filmist sai kõigi aegade edukaim mitteingliskeelne linateos terves maailmas. Teine peaosatäitja Omar Sy võitis 24. veebruaril "Prantsuse Oscari" ehk César'i auhinna parima näitleja kategoorias, jättes muuhulgas selja taha Oscari-võitja Jean Dujardini.

Paul Edgecomb (Tom Hanks) töötas aastaid Cold Mountaini vangla surmamõistetute osakonnas, mida kutsuti Roheliseks miiliks linoleum-põranda järgi, mis viis kongidest elektritoolini. Seal töötades oli Paul näinud igasuguseid, aga mitte kedagi sellist nagu John Coffey (Michael Clarke Duncan). Coffey on tohutut kasvu mehemürakas, kes mõisteti surma kahe väikese tüdruku tapmise eest. Suurust ja jõudu on tal selleks küll piisavalt, kuid Coffey teod on talle süüks panduga teravas vastuolus. Lisaks lihtsale loomule ja hirmule pimeduse ees näib Coffey omavat üleloomulikke võimeid. Loo edenedes märkab Edgecomb, et vahetevahel võib imesid esineda kõige ootamatumates kohtades.

Klassikalisest Egiptuse mütoloogiast inspireeritud suurejoonelises seikluspõnevikus ripub inimkonna tulevik juuksekarva küljes, kui ootamatu surelik kangelane Bek (Brenton Thwaites) läheb põnevale rännakule, et päästa maailm ja oma tõeline armastus. Et edu saavutada, peab ta paluma abi võimsalt jumalalt Horoselt (Nikolaj Coster-Waldau). Üheskoos astuvad nad vastu halastamatule pimeduse jumalale Sethile (Gerard Butler), kes on Egiptuse trooni jõuga endale võtnud ja kihutab nüüd seni rahumeelset ja jõukat impeeriumit kaose ja konfliktide keerisesse. Lahing Sethi ja tema käsilaste vastu viib neid teispoolsusesse ja taevasse ning nii jumal kui ka surelik peavad läbima vapruse ja ohverduste tuleproovide kadalipu, kui nad loodavad viimsest suurest vastasseisust võidukalt väljuda.

Connor MacLeod (Christopher Lambert) on elanud mitu sajandit, mille jooksul on ta kaotanud oma elu armastuse. Teine surematu Juan Sanchez Villa-Lobos Ramirez (Sean Connery) õpetas talle kunagi oma võimeid paremini kasutama. Tänapäeva New Yorgis astub MacLeod vastamisi oma viimase vaenlase Victor Kruger'ga (Clancy Brown), sest lõpuks peab järele jääma vaid üks...

Uhiuus põnevussari põhineb 2015. aastal USA-s aset leidnud sündmustel, kui New Yorgi osariigis Dannemora alevis asuvast vanglast põgenes kaks meest. Kahe mõrvari erakordsesse põgenemisplaani olid kaasatud ka vangla töötajad. Sensatsiooniline põgenemine ning sellele järgnenud suurejooneline inimjaht ning uurimine läks hinnanguliselt maksma enam kui 20 miljonit dollarit. Sedapuhku režissööri toolis istuva Ben Stilleri käe all valminud meisterlikku krimidraamat veab esmajärguline näitlejaskond, mille eesotsas auhinnatud Benicio Del Toro, Patricia Arquette ning Paul Dano. Värsked osad TVPlay Premiumis igal reedel, vaid viis päeva pärast nende esilinastumist USA-s.

Kui oled Elisa kasutaja

1. "Võlakütid"

TV3-e uhiuue, skandaalse dokumentaalsarja terve esimene hooaeg on reklaamivabalt ettevaadatav juba täna, ainult Elisa Elamuse Seriaali valiku klientidele! Nahktagid, Mercedesed, BMW-d ja püstolipaugud! Ants Päär ja Lembitu Kitt on võlanõudjad, kes on oma töö ja olemisega otsekui kinni jäänud 90ndatesse. Nende meeste töö ei ole meelakkumine, tavaliselt vajatakse nende teeneid alles siis, kui võlgniku peale ei hakka isegi kohtutäituri hammas. Kuigi nii mehed kui nende töö on otsekui laenatud 90. aastate kuritegelikust maailmast, on Pääri ja Kitti töömeetodid seaduslikud ning nende klientide hulka kuuluvad väga lugupeetud ettevõtted, sh pankade liisingfirmad ja suured tööstusettevõtted.

2. "Tujurikkuja"

Aastavahetuse meeleolud endiselt hinges? Ainult Elisa Elamuse Seriaali valikus on nüüd saadaval kõik Tujurikkuja osad, vaata kasvõi järjest ära!

3. "Kättemaksukontori" kõik hooajad

Juubelihooaeg jäi lõpuni vaatamata? Ei ole hullu - kõik Kättemaksukontori episoodid on hooaegade kaupa ja reklaamivabalt Seriaali valikus saadaval.

4. "Seltsimees laps"

2018. aasta Eesti parimaks mängufilmiks valitud "Seltsimees laps" ootab vaatajaid Elisa Elamuse videolaenutuses!

5. Seriaalimaailm

Elamuse Seriaalimaailma täiesti tasuta osa - järelvaadatav tv-st - koondab enda alla tuhandete tundide kaupa hetkel eetrisolevaid telesarjasid. Kõik nad on sorteeritud žanrite ja hooaegade kaupa. Unusta telekavas ekslemine ja oma lemmiksarja nägemata osade otsimine - siin on see töö sinu eest tehtud, naudi!

Kui oled Telia kasutaja

1. "Surm ja ööbikud“ ("Death and Nightingales“)

Miniseriaal on saadaval Telia HBO keskkonnas.

2. "Viimane vürst“

3. "Manchester by the Sea“ – Telia klientidele Filmiriiulis tasuta

4. "Tumedad anded“ ("The Darkest Minds“)

5. "Luis ja tulnukad“ – eesti keeles

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Life"

2. "The Great Wall"

3. "How I Met Your Mother"

4. "Resident Evil: The Final Chapter"

5. "The Big Short"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "Pass Over"

2. "Surf's Up"

3. "The Purge: Anarchy"

4. "City of Ghosts"

5. "American Gods"