Katrin Siska

2008. aasta talvel asus Katrin Siska tööle Tallinna linnakantselei referendina. Suvel 2009 astus Katrin Siska Keskerakonda ja Keskerakonna noortekokku. Sama aasta sügisel kandideeris ta kohalikel valimistel Pirital, kus kogus 245 häält ning asus tööle Pirita Halduskogu aseesimehena. 2011. aastal kandideeris ka riigikokku, kuid ei osutunud valituks.

Ülemiste Keskuses

Tänaseks on naine poliitikast lahkunud ja tegeleb blogimisega, 2016. aastal aastal ilmus Siska sulest ka kokaraamat.

Mallukas

Staarblogija ja kodanikuaktivist Mallukas suutis poliitkas vastu pidada vaid viis päeva kuni teatas, et loobub siiski tulevastel kohalike omavalitsuste valimistel osalemisest. "Selle viie päevaga sain rohkem vihkamist tunda kui viimase 12 aastaga blogi pidades," sõnas Reformierakonnaga liitunud Mariann Treimann.

Blogiauhinnad 2016 Wabaduses

Mihkel Raud

2015. aasta riigikogu valimistel otsustas telsaatejuht ja kirjanik Mihkel Raud, et kandideerib Sotsiaaldemokraatliku Erakonna nimekirjas Tartus. Muusik sai lausa 3229 valija toetuse ja koha riigikogus, kuid mees otsustas vaid aasta hiljem juba poliitikukarjääri sinnapaika jätta.

Mihkel Raud

Erki Nool

Erki Nool Viljandi staadionil

Aastatel 2007-2015 oli riigikogu liikmeks ka olümpiavõitja Erki Nool, kes kuulus IRL-i. Muidu üheks populaarseimaks sportlaseks olnud Nool jäi pärast riigikogu valimisi koosseisust välja ja otsustas, et järgmistel valimistel ta ei kandideeri, sest ta leidis, et see etapp tema elus on läbi. Kuna poliitikas ta rohkem osaleda ei kavatsenud, otsustaski ta välja astuda ka erakonnast.

Tõnu Trubetsky

2010. aasta augusti alguses liitus Keskerakonnaga legendaarne punkar ja ansambel Vennaskond solist Tõnu Trubetsky, kes vaid kolm kuud hiljem tunnistas, et on sunnitud erakonnast tagakiusamise ja vaimse terrori tõttu lahkuma.

Tõnu Trubetsky  ja Kalev Lehola raamatu „Vaikne hooaeg. Eesti punk 1990–1999”. esitlus

Maire Aunaste

Teletäht Aunaste saabus poliitikasse 2014. aasta novembris ja asus kandideerima IRL-i nimekirjas. Naine sai ka riigikokku, kuid otsustas eelmise aasta sügisel, et temal on sellest villand ja läheb tagasi televisiooni.

Maire Aunaste

"Isegi Solarise kassapidaja ütles: ma olen teis väga pettunud." Selgus, et kassapidaja ei kiitnud heaks Maire Aunaste siirdumist telest poliitikasse.