Vilja ja Edgari armastus algas tasa ja targu, ning naine ei suuda enam meenutada, kuidas nad täpsemalt üldse esimest korda kohtusid. Savisaar oli toona abielus oma teise abikaasa Liisiga. "Savisaar varjas suhet Viljaga aastaid. Nad ei lasknud koos pildistada. Edgar tahtis, et Vilja käiks temast seitse meetrit taga pool," ütles saates poliitikust raamatu kirjutanud Kalle Muuli.

Kuigi Edgari ja Vilja vahel oli armastus juba tärganud, oli mees oma eelmise naisega taas isaks saamas. "Mingi hetk oli ta sunnitud üles tunnistama, et tal sünnib üks laps veel eelmisesse peresse," ütles Vilja. Kuid ei möödunud palju aega, kui Vilja ise juba rasedaks jäi.

Ka pärast Rosina sündi oli Edgari põhiprioriteediks ikkagi oma eelmine pere. "Rosina oli minu tütar. Edgar käis üsna harva meil külas. Mina olin õnnelik, minul oli tütar. Kui Edgar tuli, siis ta tuli. Tal oli ka oma perekond. Ma kirjutasin talle kirja, et sul pole kohustusi ega vastutusi meie ees mingil määral."

Vilja oli oma mehe nimel nõus tegema aga kõike. 1995. aastal raputas Eestit lindiskandaal, kus üheks peategelaseks sai ka tema. "Ütlesin tollal, et tegin salvestused ise, aga tegelikult oli see vale," tunnistas saates Vilja.

Nende suhe aga aina tugevnes, ning paar otsustas lõpuks 1996. aasta sügisel abielluda. "Ma ei ütle seda, et abielu oli osa valimiskampaaniast. Aga millegi pärast tal tuli pähe, et ta pidi seda saama."

Edgar aga naisele truuks ei jäänud. Esimeste armukeste seas oli ka olümpiavõitja Erika Salumäe. "See kõik tegi väga haiget," tunnistas saates Vilja.

Eesti Keskerakonna Võru, Valga, Põlva, Tartumaa ja Tartu piirkonna liikmete kohtumine 15. kongressi eel Edgar Savisaarega.

See oli aga tema kannatuste raja algus. Siis algas vihmavarjuhoidjate aeg, mis viis Vilja ka depressioonini. "Ma ei taha, et ühegi prominentse mehe kaaslane peab olema sellises olukorras nagu Vilja oli," tunnistas dokumentaalis Evelyn Sepp.

Üks nimekamatest vihmavarjuhoidjatest oli Siret Kotka, kes Viljale eriti pinnuks silmas oli. "Siret Kotka võiks küll peeglisse vaadata!" põrutas saates Vilja, kes tunnistas, et pidi seetõttu ka ravimeid tarvitama.