Kui oled TVPlay Premiumi kasutaja

"Shape Of Water"


"Turbo"

"R.I.P.D."

"Bird On A Wire"

"Man With A Plan" (2. hooaeg)

Kui oled Elisa kasutaja

"Miks mitte?!"

ETV uusim noortesari on Elisa Elamuse voogedastusteenuse Seriaali valik klientidele täies hiilguses ja täis-HD kvaliteedis vaadatav. "Miks mitte?!" kujutab endast Anna Soovälja põnevat ja naljakat teekonda klassi nohikust kuumaks räpp-artistiks NoJik. Sama pööraseid väljakutseid pakkuv on elu ka Anna pereliikmetele. Aga miks ka mitte, kui vajadus sunnib ja julgust jagub!

"Sherlock"

Kellel veel BBC kvaliteetsarja esimene ja teine hooaeg nägemata, siis nüüd on selleks tagumine aeg! Muidugi Elisa Seriaalimaailmast.

"Väikelinna detektiivid"


Legendaarse koguperesarja kõik osad on nüüd Elamuse noorimate kasutajate rõõmuks Seriaali valikusse üles rivistatud! Seitsme põnevust täis episoodi jagu kvaliteetset vaatamist sobib imehästi pimedatesse talveõhtutesse!

"Riigimehed"


Armastatud komöödiasarja mõlemad hooajad ootavad vaatajaid Elisa Elamuse Seriaali valikus, et küsida: kust tulevad mehed, kes juhivad meie kodumaad vastu helgele tulevikule ja kuidas sünnivad tõelised Eesti liidrid? Seejärel aga annab ise sellele ammendava vastuse. Peaosas Taavi Teplenkov. Stsenaristid Ott Sepp ja Õ-Fraktsioon.

"Võimatu missioon: Tagajärjed"


Hulljulge Tom Cruise möllab Elisa Elamuse Videolaenutuses! Mis juhtub, kui su parimate kavatsuste tagajärjed tulevad tagasi sind jahtima? Ethan Hunt (Tom Cruise) ja tema IMF-i tiim leiavad end pärast rängalt ebaõnnestunud missiooni olukorrast, mis ei allu enam nende kontrollile. Kuigi Ethan mõistab, et tema emotsioonidega manipuleeritakse, peab ta ajaga võidu joostes lõpuni minema ning valima, kas päästa oma pere ja sõbrad või miljonid teised, keda ähvardab globaalne oht.

Kui oled Telia kasutaja

"Warren Buffetti kujunemine" ("Becoming Warren Buffett") – dokumentaalfilm on saadaval Telia HBO keskkonnas


"Põrgu Jaan"
– EV100 filmide sarjast, eksklusiivselt ainult Telia Videolaenutuses!

"Väike teene" ("A Simple Favor")

"Kiskja" ("The Predator")

"Müstilise kellaga maja" ("The House with a Clock in Its Walls")

Kui oled Netflixi kasutaja

"Sex Education"

"Taylor Swift reputation Stadium Tour"

"Prison Break"

"Get Out"

"Life"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

"Crown Heights"

"Joy Ride"

"The Wall"

"CSI"

"The Shield"