Hiljutises intervjuus andis 58-aastane staar, kes oli kolm aastat tagasi Suurbritannia Euroopa Liitu jäämise poolt, avameelse intervjuu.

Hiljuti teatasid suured autotootjad Jaguar Land Rover, Ford ja Honda, et kärbivad Suurbritannias töökohti ja peatavad tootmise. Clarcksoni käest küsiti, et kas ta tunneb muret Briti autotööstuse tuleviku pärast.

"Need kirstu vältivad idioodid, kes hääletasid Brexiti poolt, on kõik tuksi keeranud," vastas Jeremy avameelselt.

"Nojah, me võime mõnest autost ilma jääda, kuid mõelge neile tuhandetele inimestele, kes kaotavad oma töökoha seetõttu, et autotootjad viivad töökohad näiteks Slovakkiasse. Ja ma mõistan, miks nad seda teevad."

"The Grand Touri" saatejuhi käest päriti, et kas ta muretseb ka Suurbritannia tuleviku pärast. "Muidugi," vastas mees ja asus tugevalt kritiseeriva noori inimesi, kes referendumil ei osalenud.

"Kõik inimesed meie riigis on praegu mures. Mul on lapsed, nad on oma kahekümnendate alguses, ma vaatan nende elu ja mõtlen – miks te ometi hääletamas ei käinud?"

"Nad ei käinud hääletamas, eriti keegi alla 25-aastastest ei käinud seal, kui nad oleks seda teinud, siis me oleks Euroopa Liitu jäänud," põrutas Clarkson.

Härra Clarcksoni väide ei pea siinkohal vett, sest 2016. aasta referendumil käis hääletamas 64 protsenti 18-24 aastastest hääleõiguslikest noortest. See oli peaaagu kaks korda rohkem, kui esialgsed prognoosid ennustasid.